Евентуалното влизане на Украйна в НАТО е много опасно за

...
Евентуалното влизане на Украйна в НАТО е много опасно за
Коментари Харесай

Песков: Присъединяването на Украйна към НАТО силно заплашва европейската сигурност

Евентуалното влизане на Украйна в НАТО е доста рисково за европейската сигурност и тези, които вземат сходни решения, би трябвало да го схванат. Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Потенциално това е доста рисково за европейската сигурност, в действителност е изпълнено с доста огромни рискове “, сподели представителят на Кремъл, имайки поради опцията Украйна да се причисли към НАТО на ускорена основа.

„ Решението на Париж да трансферира ракети с огромен обхват на Киев е изпълнено с последици за Украйна, тъй като принуждава Москва да предприеме контрамерки.  Разбира се, следва да се обясни и обясни за какъв радиус става дума. От наша позиция това е неправилно решение, изпълнено с последици за украинската страна. Защото, естествено, това ще ни принуди да предприемем контрамерки “, сподели още Песков.

Според него доставката на нови оръжия от Запада на Украйна единствено утежнява нейната орис.

" Тези решения не могат, не са в положение да повлияят на хода на събитията в специфичната военна интервенция. Те могат единствено да усложнят ориста на украинския, киевски режим ", акцентира представителят на Кремъл.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР