Евентуалното класиране на Ливърпул на първото място в своята група

...
Евентуалното класиране на Ливърпул на първото място в своята група
Коментари Харесай

Челси знае на 33% съперника си на осминафиналите в ШЛ

Евентуалното класиране на Ливърпул на първото място в своята група в Шампионска лига, ще направи значително явен противника на един от любимците Барселона на осминафиналите в шампионата.

Каталунците се класираха първи в своята група и ще имат за противник някои всред заелите вторите позиции в другите карета. Ясно е обаче, че три от британските отбори към този момент завоюваха първите места в своите групи – Манчестър Юн, Манчестър С, и Тотнъм. Много евентуално е това да стори и Ливърпул довечера, защото води към този момент с 9 пункта, пред Севиля с 8 и Спартак М с 6. Мърсисайдците одобряват руснаците на своя „ Анфийлд”.

Това автоматизирано би означавало, че пред Челси ще има единствено три варианти за осминафиналите и това са Барселона, ПСЖ или Бешикташ, с други думи по 33 % за всеки от тях. Лондонските „ сини” са единственият британски отбор, заел второто място в групата си.

Поне към този момент, до момента в който не е изигран дуелът Ливърпул – Спартак М, който може да затвърди или да анулира горното.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР