Евентуалният трансфер на Енцо Фернандес от Бенфика в Челси е

...
Евентуалният трансфер на Енцо Фернандес от Бенфика в Челси е
Коментари Харесай

Противоречиви информации за ситуацията с Енцо Фернандес, той със сигурност няма да играе тази вечер

Евентуалният трансфер на Енцо Фернандес от Бенфика в Челси е една от най-горещите тематики в последния ден на зимния прозорец. Привържениците на лондончани чакат позитивни вести от Португалия, само че сега информациите са много спорни. Един от положителните знаци, че договорката може и да се реализира в точния момент, е, че аржентинецът не е отпътувал с тима за днешното посещение на Арука. Според „ Рекорд “ техническият шеф на Бенфика Руи Педро Брас е отлетял през днешния ден от Лисабон със задачата да уреди възможен заместител на Фернандес. „ Сън “ прибавя, че самият състезател е съобщил на част от своите съотборници, че договорката сред Бенфика и Челси всеки миг ще бъде приключена.

Според други източници обаче президентът на португалския клуб Руи Коща към момента не е дал зелена светлина за прехвърлянето. Английският клуб е подготвен да заплати клаузата от 120 милиона евро, само че упорства това да се случи на пет или шест транша, тъй като в противоположен случай ще наруши финансовия феърплей.

Според Дейвид Орнстийн и Николо Скира към момента няма пробив в договарянията сред двата клуба и за момента Бенфика продължава да отстоява позицията, че 120-те милиона би трябвало да бъдат платени еднократно, с цел да бъде сбъднат прехвърлянето.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР