Битката на Илон Мъск срещу Марк Зукърбърг ще бъде предавана на X, според Musk

...
Евентуалният сблъсък между Илон Мъск и Марк Зукърбърг ще бъде
Коментари Харесай

Евентуалният сблъсък между Илон Мъск и Марк Зукърбърг ще бъде предаван на X, известен преди като Twitter, според Мъск.

В два туита в неделя собственикът на платформата каза, че „вдига тежести през целия ден, подготвяйки се за битката“, добавяйки, че „всички приходи ще отидат за благотворителност за ветерани“.

Мъск не даде повече подробности за двубоя.

През юни двамата големи технологични милиардери изглежда се съгласиха да участват в битка в клетка. Залозите за потенциалната битка се повишиха миналия месец, когато Meta на Зукърбърг пусна нов конкурент в Twitter, наречен Threads.

След поглъщането на Twitter от Мъск през октомври 2022 г., промените в политиката, техническите проблеми и позицията на платформата относно тормоза и речта на омразата причиниха удар на много потребители. Когато Threads беше пуснат, някои го видяха като жизнеспособна алтернатива, която може да измести конкурента си, и приложението отбеляза огромен първоначален успех. Адвокат, представляващ Twitter, дори заплаши със съдебно дело срещу Threads.

Нито Мъск, нито Зукърбърг са потвърдили дали е постигнато споразумение за битката. CNN се обърна към Twitter и Meta за коментар, но не получи отговор.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР