Евентуалната продажба на ще премине в трети кръг на наддаване,

...
Евентуалната продажба на ще премине в трети кръг на наддаване,
Коментари Харесай

"Манчестър юнайтед" се насочва към трети кръг на предложения за клуба

Евентуалната продажба на ще премине в трети кръг на наддаване, като заинтригуваните страни ще бъдат помолени да показват дефинитивни предложения до края на април.

Според информацията седем евентуални вложители са получили противоположна връзка от Raine Group, която следи продажбата. Предполага се, че множеството от страните желаят да закупят миноритарен дял в най-успешния британски клуб.

Основните любимци са катарецът и британецът сър Джим Ратклиф.

Настоящите притежатели на клуба от фамилия Глейзър желаят към 6 милиарда паунда.

Според " Скай спортс " шейх Джасим е " подготвен да надплати " за " Юнайтед " с цифра, близка до оценката на Глейзър. По-рано се съобщаваше, че той желае да избегне надхвърляне на сумата за клуба, само че в този момент се твърди, че тази позиция е смекчена след визитата на делегацията му на " Олд трафорд " през март.

Ратклиф също посети " Юнайтед ", само че по-късно сподели, че.

Интерес към клуба имаше и от финландския предприемач Томас Зилиакус. В сряда обаче той заяви, че се отдръпва. Той съобщи, че забавянето на процеса на продажба ще затрудни новия притежател да построи печеливш тим.

" Отказах се от присъединяване в третия кръг на наддаване за " Юнайтед ". Забавянето ще направи доста мъчно за всеки нов притежател да построи печеливш тим за идващия сезон ", гласи неговото известие.

Според оценката на " Делойт " " Манчестър юнайтед " е четвъртият най-богат клуб в света.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР