- Евентуална намеса на САЩ в конфликта в Украйна ще

...
- Евентуална намеса на САЩ в конфликта в Украйна ще
Коментари Харесай

Байдън: Евентуална намеса на САЩ в Украйна ще означава Трета световна война

- " Евентуална интервенция на Съединени американски щати в спора в Украйна ще значи Трета международна война ", това съобщи президентът на страната Джо Байдън.

- Зеленски е разговарял с американския си сътрудник Джо Байдън за следващите нови наказания против Русия. Байдън още веднъж удостовери, че Вашингтон ще отбрани всеки сантиметър от НАТО, само че предизвести, че включване на американски военни в спора би означавало Трета международна война.

" Войната на Путин против Украйна в никакъв случай няма да бъде победа. Ние демонстрираме мощ и в никакъв случай няма да се разколебаем. Но концепцията, че ще бъде изпратена техника, самолети, танкове... с американски военни, с американски екипажи... разберете и не се заблуждавайте - каквото и да споделят - това ще бъде трета международна война ", съобщи Джо Байдън, президент на Съединени американски щати.

- В следващото си послание Володимир Зеленски съобщи, че и през днешния ден ще бъдат проведени коридори за евакуация на цивилни.

- Заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев назова изключенията от глобите на Съединени американски щати в ЛНР и ДНР подготовка за държавен прелом, съобщи РИА Новости.

Той означи, че държавното управление на Съединени американски щати е разрешило покупко-продажби на неправителствени организации за поддръжка на филантропични планове, както и за развиване на демокрацията в ДНР и ЛНР.

- Русия заяви, че Съединени американски щати създават биологично оръжие в Украйна, само че без да показа доказателства.

- Според украински източници, до часове в спора ще се включи и Беларус.

- Денят в Киев стартира със сигнал за въздушна паника и пукотевица. Въздушна паника е оповестена в още минимум 15 украински области.

- Прегрупирането на съветските войски е в ход и примката към Киев се стяга.

- Критично е ситуацията в Мариупол, на натоварен отстрел са подложени Миколаев, Днипро, Ивано-Франсковкс.

- В следващата си тв изява президентът Волдодимир Зеленски съобщи, че съветските военни се държат като терористи и помоли майките в Русия да не изпращат синовете си на война. Той даде обещание и нови коридори за евакуация и добави, че това е повратна точка за Украйна.

- " Днес съветските военни нарушиха работата на повече филантропични коридори. Но все пак 7 144 души бяха избавени от Енергодар, Буча, Гостомел, Козаровичи. И това са 7 144 аргументи да се опитаме да организираме евакуация на наши сънародници от обсадени градове и на следващия ден, и вдругиден! "

- Ютюб блокира достъпа по целия свят до каналите, свързани с медиите, финансирани от съветската страна, съобщи Ройтерс. Платформата за видеообмен уточни, че решението е обвързвано с политиката за възбрана на наличие, което отхвърля или омаловажава документирани насилствени събития - за каквото се приема съветското навлизане в Украйна.

- Пинк Флойд " и Дейвид Гилмор взеха решение да отстранен музиката си от цифрови платформи в Русия и Беларус.
Групата разгласи, че цялата й музика от 1987 година и соловият азбучник на Гилмор се изтеглят от Русия в символ на взаимност с Украйна.
В туит членовете на групата написаха: „ За да застанат със света в острото наказание на нашествието на Русия в Украйна, творбите на групата от 1987 година насам, и всички солови записи на Дейвид Гилмор се отстраняват от всички снабдители на цифрова музика в Русия и Беларус от през днешния ден “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР