"Евентуална намеса на САЩ в конфликта в Украйна ще означава

...
"Евентуална намеса на САЩ в конфликта в Украйна ще означава
Коментари Харесай

Байдън: Евентуална намеса на САЩ в Украйна ще означава Трета световна война

"Евентуална интервенция на Съединени американски щати в спора в Украйна ще значи Трета международна война ", това съобщи президентът на страната Джо Байдън.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи, че дружно с Европейски Съюз и Г-7 ще бъдат подхванати дейности за отнемане на Русия от статута ѝ на "най-облагодетелствана нация “.

Байдън добави, че Щатите приключват "нормалните търговски връзки " с Русия. Това е част от нов пакет наказания, които постанова Вашингтон на Москва в опита да спре съветската инвазия в Украйна. Сред питателните артикули, които ще бъдат лимитирани, са рибните такива и алкохола.

Президентът на Съединени американски щати назова новите наказания „ съсипващ удар “ за Русия. В началото на седмицата Съединени американски щати постановиха наказания за вноса на съветско гориво в страната. Това оказа съществено въздействие върху цените на горивата. Средната цена на бензина доближи до 4,30 $ за галон. Това е най-високата цена, която заплащат американците за последните 14 година
Според Байдън Съединени американски щати и страните от Г-7 ще създадат нужното Русия да не получи финансиране от Международния валутен фонд и Световната банка. Байдън предизвести и за вероятни нови наказания, които да бъдат наложени на Русия и се закани, че Русия ще заплати „ жестока цена “, в случай че употребява химическо оръжие в Украйна.
Последните няколко дни от Белия дом предизвестяват, че имат информация, че Русия готви офанзива с химическо оръжие в Украйна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР