ЕВЕЛИН Р ЕООД е с адрес на дейност Бургас, представлявана

...
ЕВЕЛИН Р ЕООД е с адрес на дейност Бургас, представлявана
Коментари Харесай

Министерство на туризма провери фирмата, чийто микробус катастрофира в Сърбия

ЕВЕЛИН Р ЕООД е с адрес на активност Бургас, представлявана от Евелина Димитрова Пулева. Проверка на Министерството на туризма в Националния туристически указател сподели, че компанията е лицензирана за туроператорска и турагентска активност от юли 2006 година и има годна застраховка до 08.01.2019 година Това оповестиха от Министерство на туризма по отношение на случая в Сърбия, при който пострадаха 13 българи, откакто микробус се прекатурна.

Трима български жители са настанени в ортопедично поделение на гр. Чуприя (Сърбия), откакто рейсът, в който са пътували, катастрофира в западната съседка. Нито един от тях не е с заплаха за живота. Министерството на туризма е в непрекъсната връзка с българското Министерство на външните работи и следи обстановката с потърпевшите.

Към 9:15 ч през днешния ден рейсът с български туристи на бургаската компания ЕВЕЛИН Р, пътуващ за Босна и Херцеговина, се обърна на автомагистралата Ниш-Белград. В него са пътували 19 души – 17 пасажери и двама водачи. Вследствие на случая са потърпевши 13 от пасажерите. Всички те са признати в Общата болница в Чуприя и им е оказана здравна помощ. След направени прегледи 10 от тях са изписани, а други трима остават в ортопедичното поделение. Отношението към потърпевшите от болничното заведение е извънредно професионално, показват от Министерство на туризма.

Очаква се в Чуприя да дойде различен рейс на компанията, който да транспорти останалите българи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР