Евелин Банев - Брендо е осъден окончателно на 20 години

...
Евелин Банев - Брендо е осъден окончателно на 20 години
Коментари Харесай

Брендо е окочателно осъден на 20 години затвор в Италия

Евелин Банев - Брендо е наказан дефинитивно на 20 години затвор в Италия, оповестява " 24 часа ", базирайки се на информация от касационния съд в Рим. Според информацията обжалването на Банев е отхвърлено, а скоро би трябвало да излязат и претекстовете на съда, след което присъдата ще стане ефикасна.

Брендо е приет за отговорен за присъединяване в незаконна група за интернационален трафик на кокаин. Наказанието, което му е наложено, е оптималното допустимо по италианския закон и в размера. Първата присъда в Италия по този случай е от 2013 година. Веднъж касационният съд върна случая на долната инстанция, само че тя удостовери 20 годишната присъда.

Адвокатът на Брендо е декларирал, че не е знае къде е Брендо, само че че присъдата му би трябвало да изтърпяна в Италия. През пролетта станаха известни претекстовете на Софийския апелативен съд, който оправда отчасти Брендо. Те понижиха накзанието му от 7 и половина години отнемане от независимост на шест години затвор. Обвинението е за проведена незаконна група за пране на пари - над 20 млн. лева от наркотрафик. По това дело той беше обвиняем с още трима души.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР