Евелин Банев - Брендо е бил задържан в Украйна. Това

...
Евелин Банев - Брендо е бил задържан в Украйна. Това
Коментари Харесай

Брендо имал нарколаборатория в Украйна, криел се е под чужда самоличност

Евелин Банев - Брендо е бил арестуван в Украйна. Това потвърдиха пред " Евроком " от Министерството на външните работи.

От Министерство на външните работи разясниха, че те са получили информацията от правосъдното министерство в Киев. Външното министерство е уведомило българските способени органи.

Според информацията той ще стане 20 дни в ареста в Украйна, след което българската прокуратура има право да изиска екстрaдицията му у нас.

" В Европейския съюз търсеният е наказан на 10 години затвор за закононарушения, свързани с присъединяване в противозаконна незаконна група и пране на пари. Решава се въпросът за краткотрайния му арест с следваща екстрадиция ", разяснява началникът на информационния бранш на отдела за стратегически следствия на Националната полиция на Украйна Наталия Калиновска.

" За да се избегне наказването, причинителят е липсващ, по тази причина е разгласен за интернационално търсене ", се споделя в изказването.

Полицията откри, че 55-годишен чужденец, употребявайки подправени документи на името на друго лице, се е настанил в къща чартърен покрай Киев, където е бил арестуван.

" При претършуване на къщата му чартърен полицията откри нарколаборатория и посеви от канабис. Конфискувани са шубраци от коноп, съоръжение за развъждането им, 39 пакета със „ стока “ и подправени документи. Освен това бяха разкрити двама души от обкръжението му, жители на Молдова и Румъния “, оповестиха от полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР