Евдокия Попадинова изненада малки таланти по време на детски футболен

...
Евдокия Попадинова изненада малки таланти по време на детски футболен
Коментари Харесай

Евдокия Попадинова насърчи деца да спортуват и живеят здравословно

Евдокия Попадинова изненада дребни гении по време на детски футболен шампионат, провел се в град Хаджидимово.

Най-добрата българска футболистка се срещна с малчуганите в ролята си на представител на асоциация " Докосни дъгата " и дипломат на плана " Младите хора - бъдещето на България - виновни и дейни ".
 Снимка 541631
Усмихната както постоянно, Евдокия Попадинова беседва с децата и ги окуражи за техните изяви. Увери ги, че усърдните тренировки неизбежно ще им донесат триумф в най-популярния спорт. 24-годишната нападателка на италианския Наполи описа на момчетата и девойките за своите първи стъпки във футбола и насочи значимо обръщение - да не престават да спортуват, да се хранят вярно и да водят здравословен метод на живот, тъй като спортът и здравето вървят ръка за ръка.

Петкратната футболистка №1 на България не пропусна да изтъкне пред малчуганите, че на футболния терен, с изключение на успеха, постоянно би трябвало да търсят и другарството. Тя пожела на дребните футболисти да следват фантазиите си и да се трудят крепко. Евдокия Попадинова, която неотдавна стана част от добротворческата активност на асоциация " Докосни дъгата ", раздаде куп подписи и не пропусна да се снима с нито едно дете, трансформирайки срещата в същински празник и паметен спомен за бъдещите футболни звезди.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР