Евакуираха ги с кран на сутринта, заради което забележителността е

...
Евакуираха ги с кран на сутринта, заради което забележителността е
Коментари Харесай

Пияни туристи заспаха на Айфеловата кула


Евакуираха ги с кран на сутринта, поради което забележителността е отворила по-късно

Двама американски туристи в Париж са били открити да спят вътре в Айфеловата кула, откакто не съумели да излязат в точния момент, защото били пияни, оповестява Би Би Си.

Двамата са открити от охранители в ранните часове на деня. Те се качили на кулата към 22:40 часа в неделя, само че не са съумели да слязат в точния момент. Туристите прескочили част от бариерите за сигурност, само че не съумели да излязат и останали „ заклещени “ в зона, която нормално е затворена за посещаване - сред второто и третото равнище на кулата.

Специализиран противопожарен екип за избавяне на хора от височини е изпратен да извади мъжете.

Обичайният час на отваряне от 09:00 часа е бил отсрочен заради откриването на двойката в нетрезво положение. Били са разпитани от полицията в Париж и са освободени, а от компанията Sete, която стопанисва Айфеловата кула, споделиха, че ще подадат тъжба и евентуално нарушителите ще бъдат осъдени.

Френската полиция стартира следствие, откакто подправените бомбени закани бяха отправени посредством изявления в уебсайт за игри и платформа за онлайн контакт сред жители и полиция.

Айфеловата кула, която е издигната през 1880 година и е висока 300 м (984 фута) за предходната година е привлякла 5,8 милиона гости.

 

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР