Ева Веселинова упорито крие мъжа си не защото е стар

...
Ева Веселинова упорито крие мъжа си не защото е стар
Коментари Харесай

Близки до Ева Веселинова разкриха подробности за мъжа й

Ева Веселинова настойчиво крие мъжа си не тъй като е остарял дядка, а тъй като е почитан служител на реда. Бившата кореспондентка не желае да демонстрира обичания си поради естеството му на работа, а и била суеверна и се страхувала да не урочасат любовта им, настояват близки до двойката. Левентът работел в икономическа полиция.

" Млад, атлетичен, хубав, упорит, сериозен и добър “ – по този начин го разказват сътрудниците му. Мъжът е малко по-млад от Ева, с към 2-3 години, само че бил доста виновен към фамилията си и се грижел за близнаците им Борис и Стефания, които към този момент са на година и половина.

" Медиите изписаха какви ли не неистини, само че аз мълчах и пазих любовта ни. Мъжът ми е млад, хубав, добър, любящ, безрезервен и целенасочен. Това е всичко, от което нуждая се. Не е женен продуцент, не е паралия, нямам и " загадъчен покровител “. Съжалявам, в случай че съм ви разочаровала, само че аз съм доста надалеч от този облик. Знам, че доста от вас са повярвали в него, само че почтено да ви кажа – не ми пука! “, написа преди време Ева в обществените мрежи.

Близки до нея настояват, че думите ѝ са истина и половинката ѝ не е паралия със личен бизнес, а държавен чиновник, въпреки и почитан, написа " Факти ".

Любимият на Веселинова се разписвал против заплата от 3500 лв., като тя скачала до 5-6 бона при разкрити закононарушения и допълните бонуси. Двамата с русокосата водеща печелят почти идентични пари на месец, тъй като тя се изявява като инфлуенсър и интензивно популяризира в обществените мрежи, като промотира най-вече детски артикули, написа Уикенд.

Усмихнатата русокоска е дружно с половинката си от 4 години, като неотдавна двамата се придвижиха в новото си жилище, което закупиха малко след раждането на близнаците си. Според осведомени, преди да се запознае с него, Ева в реалност е имала връзки с много по-възрасетн от еня грък, който дори имал внуци. Двамата обаче са се разделили, защото на Веселинова ѝ писнало да играе ролята на държанка. Точно тогава срещнала и служителя на реда, с който решила да сътвори семейство.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР