Ева Веселинова шашна ефира с умения. Тя реши да имитира

...
Ева Веселинова шашна ефира с умения. Тя реши да имитира
Коментари Харесай

Шаш: Ева Веселинова си вдигна краката в ефир СНИМКИ

Ева Веселинова шашна ефира с умения. Тя реши да имитира известната певица от разпадналата се група Spice girls и модел Виктория Бекъм. Преди време от jenata.blitz.bg ви разказахме, че футболната брачна половинка обича да подвига единия си крайник и на доста фрагменти театралничи точно по този начин.

В интернет дори имаше всеобща нервност по тази поза, а десетки млади и по-възрастни дами взеха решение да имитират звездата.

Към днешна дата Виктория още веднъж е зарадвала почитателите си с фрагменти по какъв начин пие кафето си, до момента в който подвига високо единия си крайник.

Ева Веселинова реши да опита да стори същото, до момента в който отпива от своята гореща напитка по време на ефира на "На кафе ".


Русото прелъщение полегна на едно от диванчетата, а по-късно стартира да подвига десния си крайник високо над главата, като събра погледите на всички в студиото, а уверени сме и на феновете.


"И аз мога по този начин, само че Гала, припомням си, че и ти си го правила ", съобщи Веселинова, а на екрана изплува остаряла фотография на Стефан и Гала в леглото от времето, когато двамата дружно водеха утринното предаване.

На нея Гала е по пижама, само че с токчета и е вдигнала крайници си високо над главата по образеца на Виктория Бекъм.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР