Ева Веселинова проговори в интервю за списание 9 месеца за

...
Ева Веселинова проговори в интервю за списание 9 месеца за
Коментари Харесай

Ева Веселинова най-накрая каза кой е мъжът до нея

Ева Веселинова проговори в изявление за списание " 9 месеца " за мъжа до нея, чиято идентичност към момента пази в загадка. Блондинката отхвърли упоритите клюки, че живее с богат възрастен грък.

" Истината е, че приятелят ми е млад, хубав българин, който ме обича и не се интересува от грозните трудове. Той е прелестен мъж - работи и се развива в своята специалност. Бъдещият баща е добър човек, интелигентен, благ, грижлив, любящ и ми оказва помощ ужасно доста, даже и в домакинската работа. Мога да разгадавам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, само че и малко под напрежение ", разкри тя.

Пред изданието тя споделя, че с колегата си са си дали две години единствено за тях - за пътувания, за обич и независимост преди да стартират да мислят за деца.

" И в един миг се почувствахме подготвени. Чувала съм да споделят, че човек в никакъв случай не е подготвен за това. Но не е по този начин. Идва един миг, когато срещаш някого и си казваш - той ще бъде татко на децата ми! "

Бившата панелистка при Гала схваща, че ще става майка за първи път в обичаната си Гърция, където живеят членовете на нейното семейство.

Една заран обаче взема решение да си направи тест и вижда бледа втора чертичка. На идната заран прави нов - още веднъж позитивен. Решава да заяви новината на бъдещият баща по сантиментален метод - на вечеря в ресторант, когато той отива до тоалетна, тя поставя тестванията в кутия за бижута на масата. Мъжът първо се изпотил, след това се разтреперил, а най-после я целунал. Най-голямата изненада обаче идва, когато тя отива на обзор и лекарят вижда не една, а две точици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР