Ева Веселинова е започнала да се окръгля като балон. Повече

...
Ева Веселинова е започнала да се окръгля като балон. Повече
Коментари Харесай

Ева Веселинова изуми всички с наедрелите си форми

Ева Веселинова е почнала да се окръгля като балон. Повече от година откакто роди своите близнаци, някогашната Господарка на ефира освен че не е във форма, а е станала по-пълна в сравнение с беше след раждането. Габаритите й не стопират да наедряват, а тя не стопира да се тъпче. 

Храната, наподобява, се е трансформирала в център на вселената за Ева Веселинова, откакто изгуби работата си в малкия екран. След като се раздели с коментаторския панел в " На кафе " при Гала, тя стартира да запълва времето си с готвене, като не пропускаше да показа с почитателите си в обществените мрежи какви вкусотии е завъртяла за вечеря на мъжа си. После стана ясно, че е бременна, а откакто роди, стартира да готви и за децата. Изглежда обаче, тя освен подготвя храната, само че и омита чиниите в дома си. Най-новите фотоси и клипове на русокосата млада майка демонстрират, че с всеки идващ ден тя сякаш става все по-пищна и по-пищна. Гръдната й обиколка е бухнала като козунак, лицето й се е окръглило като домат, а краката й заплашват да замязят на солунски диреци. Ева би трябвало да е признателна на природата, че й е отсъдила тяло с хармонични пропорции и че напълнява отмерено, вместо да качва тлъстини единствено в една област на фигурата си. Иначе до момента към този момент щеше да е неузнаваема, написа Хотарена.

Съдейки по външния тип на русокоската, тя би трябвало към този момент да е към 70 кг, откакто години наред поддържаше 59-60 кила. Това е изненадващо, той като незабавно след раждането звездата съумя да влезе във форма много бързо. От Нова година насам обаче тя е стартира да се тъпче необмислено и доказателството за това може да се откри на нейната страница в Инстаграм. Атрактивната русокоска постоянно документира менюто си. Наскоро да вземем за пример тя беше на отмора в Гърция и в детайли изреди ястията на масата си, като не пропусна да ги снима. " Морето е елексир за душата! Наздраве за хубавите дни край морето и вкусната храна. На фотосите са обичаните ми вкусотии в Гърция – прясна риба, скариди саганаки, октопод на скара, калмари тиганита и гръцко бяло вино (...) На мамчетата ни е позволено да пием от обяд и то освен на морето... ", написа Ева. От фотосите, които разгласява, излиза наяве, че на масата е имало не един, а два типа скариди, както и огромна салата. Ако не беше виното, човек би споделил, че има вкус за двама и евентуално още веднъж е бременна. Но една виновна майка като нея не би си разрешила вино, в случай че чака дете. Няколко дни откакто се прибра в България, Веселинова снима и закуската си – две филии самун, варени яйца и прошуто. Кой знае дали е било единствено това?

Известно е, че хубавата русокоска е имала съществени проблеми с кантара в предишното си. Далеч преди да стане звезда, тя е тежала 80 кг. Пробвала е доста диети, които обаче давали единствено краткотрайни резултати. Накрая решила да промени напълно питателните си привички. Изключила от менюто си сладкото и тестото, почнала да спортува по малко, само че постоянно, и последователно свалила 20 кг. Ако се съди по типа й сега, тези здравословни привички май са забравени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР