Ева Тепавичарова, която мнозина знаят най-вече от сериала Столичани в

...
Ева Тепавичарова, която мнозина знаят най-вече от сериала Столичани в
Коментари Харесай

Актрисата Ева Тепавичарова: Синът ми бе насилен в училище! Деца продават дрога на деца, каква е тази държава?!

Ева Тепавичарова, която мнозина знаят най-много от сериала „ Столичани допълнително “ по bTV, претърпява кошмарни дни. Те са свързани с нещата, които се случват на по-големия й наследник.

Момчето учи в Художествената гимназия в София. Негови връстници от учебното заведение са го карали да популяризира дрога. След като отказало, го заплашили с побой и по този начин на процедура го насилили да се включи в схемата.

Самата Ева се оплака в мрежата, че синът й е станал жертва на тормоз от съученици. Тя се закани да желае подпомагане от всички държавни институции и органи за бързи ограничения и санкции.

Актрисата разясни, че синът й е доста уплашен сега. Той е бил принуждаван да пласира дрога, с цел да може, в случай че бъде разкрита схемата, той да загази и той да бъде изключен от учебното заведение.

Тези, които движат всичко това в учебното заведение, обаче очевидно не са знаели, че майката на тяхното „ муле “ е медийна персона. Иначе най-вероятно щяха да си изберат различен, с цел да не се подвига звук.

Щом опиатите към този момент са бизнес сред деца, България не е паднала в дъното, а тя е самото дъно. Това е извращение, което страната би трябвало неотложно да спре. В страната на парадоксите обаче всичко е изцяло допустимо.

Източник: Lupa.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР