Ева от Ергенът е втората сгодена участничка от романтичното риалити

...
Ева от Ергенът е втората сгодена участничка от романтичното риалити
Коментари Харесай

Още една участничка от Ергенът се сгоди?

Ева от " Ергенът " е втората сгодена участничка от сантименталното риалити " Ергенът ". Първата, която се снабди с годежен пръстен след излизането си, бе скандалната Габриела. Според „ България Днес “ младата изпълнителка е споделила „ Да “ на приятеля си Алекс Кипров, който я изненада с пръстен точно на рождения и ден край езерото Комо в едноименния италиански град.

Двойката бе на отмора в Милано, откъдето не пропусна да пусне няколко сантиментални фрагмента.

Спряганият за предстоящ брачен партньор на Ева също като нея е музикант. Син е на известния композитор Александър Кипров. Младежът и Ева са дружно от няколко години. По думите на певицата когато влиза в „ Ергенът “ двамата са били разграничени.

„ След „ Ергенът “ се върнах при Алекс “, разкри преди месец и Ева. Упорити клюки настояват, че певицата влиза в шоуто, с цел да се снабди с още известност.

„ Отседнали сме в Милано, само че прекарахме рождения ми ден край езерото Комо. Градчето е като от приказките, на всички места има лебеди и е доста красиво. Има и монумент на Пенчо Славейков, който е живял тук “, споделя Ева.

Става ясно обаче, че новината за годеж не е напълно вярна. Бащата на Ева, музикантът Теди Георгиев, с който Ева е доста близка, пусна стори в Инстаграм профила си, посредством което се пошегува, че " нищо, че живеем дружно, добре че са вестниците да схвана, че Ева е сгодена ". Съмнително е, че известната му щерка няма да показа първо на родителите си, че е сгодена, само че пък изданията биха разбрали първи. Самата тя разгласява фотография на началната страница на вестника, съпроводена от смеещи се емотиконки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР