Ева няма никакво намерение да си хаби нервите и времето,

...
Ева няма никакво намерение да си хаби нервите и времето,
Коментари Харесай

EVA изненада с признание за друга участничка от "Ергенът": "Ние сме сестри"

Ева няма никакво желание да си хаби нервите и времето, отговаряйки на хейт мнения и злобни хора в нета. В Instagram обаче всички се вълнуват единствено от едно – коя е победителката в " Ергенът ", както и имат ли си гаджета девойките.

Някои хора имат вяра, че питайки тези въпроси участничките, те ще им отговорят или обществено, или на персонални известия. Е, милички... няма да се случи. Не си хабете времето с непотребни въпроси.

Виж още: Гола и нацапана: Така Андреа от Hell's Kitchen готви вкъщи! Холандката с огромна вест

В профила си в Instagram Eва отговори на някои фенски въпроси, а очевидно максимален интерес буди точно гаджето на певицата. Разбира се обаче, на този стадий риалити звездата няма по какъв начин да отговори на този въпрос изрично. " Гледайте шоуто и ще разберете повече неща скоро ", споделя Ева.

Интригите и свадите са другото нещо, което вълнува множеството консуматори. Докато едни чакат Ева да се сдърпа с някои девойки, то на този стадий не сме очевидци на сходно нещо. Дори в противен случай – Ева разкри, че тя и Дениз Хайрула са " сестри ". Тя обаче посочи нещо значимо – сестри, само че от минал живот. Това значи, че сред двете има доста мощна прочувствена връзка и сигурно няма да ги видите да спорят.

Виж още: Защо Малката е постоянно с отворена уста на фотоси? Отговорът се оказва прост 

Изображение: https://www.instagram.com/evatgofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР