Ева Мендес разказа за прехода си от актриса към майка

...
Ева Мендес разказа за прехода си от актриса към майка
Коментари Харесай

Ева Мендес разкри защо остави актьорството след като стана майка

Ева Мендес описа за прехода си от актриса към майка на цялостно работно време. Както е известно латината има две дъщери от дългогодишния си сътрудник Райън Гослинг.
Още по тематиката
" Беше изцяло разумно да се случи ", сподели звездата от " Хич " в изявление за шоуто Today на NBC.

" Късметлийка съм. Казах си, че в случай че мога да прекарам това време с децата си, само че продължа да работя, просто нямаше да се получи, тъй като актьорството те води на разнообразни места, води те надалеч ", продължи тя. " Беше като един тип невербално съглашение, което направих със себе си, в което си споделих: " Добре, той ще работи и аз ще работя. Просто ще работя тук, вкъщи ", добави Мендес.

Ева Мендес и Райън Гослинг започнаха връзка, откакто се срещнаха на снимачната площадка на престъпната драма от 2012 година " The Place Beyond the Pines ". Двойката има две дъщери, само че обществено не са разкривали да са сключвали брак.

Гослинг, който самият се отдръпна от Холивуд за четири години, с цел да прекара време с Мендес и децата им в интервала сред 2018 година и 2021 година, тази година беше номиниран за премията " Оскар " за поддържащата си роля на Кен във кино лентата на Грета Геруиг " Барби ".
 Снимка: Getty Images
След вечерта на церемонията по награждаването, по време на която Гослинг изведе своята " Kenergy " на ново равнище в осъществяване на номинираната за " Оскар " ария " I`m Just Ken ", Мендес разгласява пост в Instagram, който съдържаше ясни указания към колегата й: " Ти води Кен чак до " Оскарите ". А в този момент се прибирай, би трябвало да сложим децата да спят. "

Говорейки за този миг, тя сподели: " Става дума за това. Отиваш, вършиш си работата допустимо най-добре и по-късно се прибираш вкъщи. " Последният екранен актьорски план на Мендес беше през 2014 година, когато тя взе участие във фантастично-мистериозния филм " Изгубената река ", написан и режисиран от Гослинг.

През 2022 година тя даде да се разбере в обява в Instagram, че " в никакъв случай не е серпантина да играе ", а по-скоро " желаех да съм у дома с бебетата си и за благополучие другите ми бизнес инициативи ми разрешиха да направя това повече, в сравнение с актьорството. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР