Ева Лонгория не поставя ограничения пред себе си - поне

...
Ева Лонгория не поставя ограничения пред себе си - поне
Коментари Харесай

Когато Ева Лонгория се събере с бившия си екранен любовник

Ева Лонгория не слага ограничавания пред себе си - най-малко във връзка с кариерата и професионалното развиване. Познаваме я и като актриса, и като социална персона, и като бизнес дама.
 Ева Лонгория, фамилията, майчинството и времето, което обича да прекарва с дребния си наследник Сантяго
Защо Ева Лонгория се усеща благословена

Актриса, социална персона, бизнес дама, само че и...

А напоследък Ева реши да застане и зад камерата. И резултатът към този момент е налице - режисьорският ѝ дебют Flamin` Hot към този момент публично е на огромен екран.

Миналата седмица бе формалната премиера на трагичната латиноамериканска комедия, основана на същинска история. " Хората ме познават на първо място като актриса, само че истината е, че аз съм режисьор-продуцент, трансформирал се в артист ", сподели звездата пред People. " Винаги съм обичала да заставам и зад камерата. "

Докато беседва с публицистите на препълнения със звезди червен килим на събитието,  внезапно вижда собствен някогашен сътрудник от актьорския състав на " Отчаяни съпруги ". Тя реагира непринудено, канейки го да се причисли към нея.

Така Ева и Джеси Меткалф, който е екранният ѝ ухажор в сериала, се прегърнаха и даже позираха за няколко общи фрагмента. Актьорите демонстрираха близки връзки и Лонгория посочи, че наложително " е трябвало да хване Джеси ", тъй като не го е виждала " от милион години ".
 Ева Лонгория искрено за Виктория Бекъм
Колко тъкмо близки са Ева Лонгория и Виктория Бекъм

Едно същинско и мощно другарство

На въпроса дали възнамерява да се бъде режисьор на цялостен работен ден, звездата посочи: " Обичам да играя, тъй че постоянно ще се занимавам с актьорство. "

Но Ева Лонгория е и уверена, че ще споделя латиноамерикански истории. " Това е моята общественост, това е, което познавам най-добре, това е моята суперсила ", безапелационна е актрисата. Филмът Flamin` Hot към този момент може да се гледа в Disney+.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР