Ева Лонгория има солиден опит в преминаването по червения килим.

...
Ева Лонгория има солиден опит в преминаването по червения килим.
Коментари Харесай

Тайният трик на Ева Лонгория

Ева Лонгория има стабилен опит в прекосяването по аления килим. Актрисата взе участие в десетки телевизионни излъчвания и филми - " Отчаяни съпруги " и " Зад борда " са единствено някои от тях. Работи и като продуцент и режисьор, което значи, че наличието на всемирски събития са част от всекидневието й.

Тази година тя представи кулинарното съревнование Pillsbury Bake-Off и разкри пред Mashed, че подготовката за появяването на аления килим може да отнеме няколко часа. А през това време няма по какъв начин да не огладнееш.

Което е предиздвикало Ева да промени метода си на хранене преди публично събитие.

" Преди хапвах пица тъкмо преди аления килим, тъй като знаех, че по-късно няма да хапвам най-малко седем часа. Няма храна и си казваш:  " Умирам от апетит, тъй че ще се наям с въглехидрати ". Сега не мога да направя това, тъй като няма да вляза в роклята. "

А ето какво прави Ева, с цел да е сита и, в това време, да резервира стройната си фигура си. " Обикновено имам бар Snickers или нещо сходно в чантата си, което да ми стигне за през нощта ", разкрива самата тя.

Освен че следи какво хапва, звездата от " Четириноги завършения " постоянно се поти във фитнеса. След като се завърна от лятната си отмора в Испания, тя бързо влезе в темп и разгласява в стори в Instagram следваканционната си подготовка.

По-рано тази година Ева разкри пред Woman`s Health, че прави извършения всеки ден по един час и се стреми да се храни здравословно. Не единствено поради физическото си здраве, само че и поради психическото. Актрисата поддържа форма чрез тренировки с тежести, скачане на батут и йога. В менюто ѝ пък често участват храни, богати на протеини, като фасул и карфиол.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР