Ева Лонгория е от онези жени, за които казваме, че

...
Ева Лонгория е от онези жени, за които казваме, че
Коментари Харесай

Горещите снимки по бански на Ева Лонгория

Ева Лонгория е от тези дами, за които споделяме, че възрастта е без значение. Вече на 47 години, тя стана майка преди четири години. И макар много късното за някои раждане, тя бързо възвърне съвършените си форми.
 Ева Лонгория, гуакамоле и по какъв начин да си го приготвим у дома по нейната рецепта
Как да си приготвим гуакамолето на Ева Лонгория

Тайната съставна част на актрисата

И като жена със самочувствие, която желае да го вдъхне и на другите майки, звездата от " Отчаяни съпруги " постоянно показва какъв брой добре наподобява . Направи го и преди дни, когато разгласява следващите страхотни фотоси в профила си в Instsgram.

От качените истории и фрагменти излиза наяве, че семейство Бастон е избрало за своята фамилна почивка Италия, където от сърце се любуват на хубавото време, прелестната храна и взаимната си компания.
 Снимка 580807

Ние пък се любуваме на горещите фотоси по бански, с които Ева Лонгория ни зарадва. Актрисата наподобява в действителност удивително и доста, доста секси.
 Камил Васкес, Ева Лонгория, евентуален филм за живота ѝ може ли актрисата да изиграе адвокатката
Колко доста си наподобяват Ева Лонгория и Камил Васкес

Ето толкоз

Лонгория театралничи в бански от две елементи на палубата на яхтата, които съчетава ловко с бяла шапка и чифт слънчеви очила.

Но с цел да има такова напълно тяло, Ева Лонгория поставя нужните старания. 47-годишната актриса не пропуща да покаже, че за изваяната фигура са нужни извършения, като с няколко истории в профила си ни прави очевидци на своята утринна подготовка и то в намерено море.
 Снимка 580808

Преди няколко месеца актрисата показа в изявление за Woman`s Healt, че тренира всеки ден по един час и се стреми да се храни здравословно, с цел да се поддържа във форма. И не го прави единствено поради физическото си здраве, само че и поради психическото. Както може да се види, резултатите са забележими.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР