Ева Кралева - жената до застреляния днес сутринта на столичния

...
Ева Кралева - жената до застреляния днес сутринта на столичния
Коментари Харесай

Проговори жената на разстреляния Георги СНИМКА

Ева Кралева - дамата до убития през днешния ден сутринта на столичния стадион " Герена " Георги Христов, написа прочувствен пост във Facebook, с който се прости с мъжа си.

" Любими мой, мое всичко! Господи, дай ми сили да напиша тези редове, благодаря ти, че беше до мен, благодаря ти, че беше моят мъж, благодаря ти, че ме подари с прелестно дете, благодаря ти за това, че трепереше над нас и ни пазеше от всичко, не знам за какво животът те лиши от мен от детето ни, нека си на по-хубаво място. Мъж на думата, мъж на достойнството същински другар и обичан. Обичам те повече от всичко на света моя единствена същинска обич. Сбогом! Почивай в мир! ", написа Ева Кралева.



44-годишният Георги Христов, по прякор Тинето бе убит тази заран на стадион " Георги Аспарухов " в София. Сигналът бе подаден на тел. 112 към 8 часа, а тялото на Тинето е намерено от деца, които отивали на подготовка по художествена гимнастика. Мъжът е отивал на фитнес, когато е прострелян в лицето. Пристигналите на място служители на реда и незабавни медици намерили тялото на 44-годишния Христов с сложена чанта върху главата. Междувременно на дребна уличка на към километър от стадиона е открит изгорен автомобил, за който се допуска, че е употребен от хора, които по някакъв метод са свързани с убийството.

От полицията оповестиха, че убитият е престъпно проявен с десетки регистрации за разнообразни закононарушения, измежду които грабежи и обири.

Георги Христов е осъждан и за ликвидиране. През 2002 година при обир в Харманли той убива човек и ранява други двама. Тогава Тинето и двама негови приятели - Мюмюн Мюмюн - Мечката и Георги Машев ограбват кола на шивашка компания и отмъкват 47 хиляди лв..

През 2005 година той е наказан на пожизнен затвор без право на подмяна. Тогава наказването е наложено задочно, защото след грабежа той се укрива и е разгласен за интернационално търсене от Интерпол.

10 години след осъществяването на закононарушението - през 2012 година, Георги Христов бе задържан в Испания и предаден на българските управляващи. През 2014 година обаче присъдата му бе понижена на 14 година затвор. След това не е ясно какъв брой време е прекарал в пандиза и по кое време е освободен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР