Ева Грийн, една от бившите колежки на Джони Деп, е ...

Ева Грийн, една от бившите колежки на Джони Деп, е

Ева Грийн: Нямам съмнение, че Джони Деп ще излезе от съда с достойнство

Ева Грийн, една от някогашните колежки на Джони Деп, е уверена, че артистът ще почисти името си в делото против Амбър Хърд, която го упреква в домашно принуждение и полово посягане.
58-годишният Деп и 36-годишната Хърд навлязоха в последната и решаваща седмица от правосъдната си борба , заведена от артиста за клюка. Причината е есе, написано от някогашната му брачна половинка през 2018 година, в което тя твърди, че е жертва на домашно принуждение. Според юристите на Джони, тези обвинявания са провалили кариерата и уязвили достолепието му. Сега артистът желае обезщетение от 50 милиона $.
 Джони Деп
Снимка: БГНЕС
В своите показания Деп твърди, че задачата му е истината да излезе нескрито и да почисти името си , добавяйки че поради изказванията на Хърд е изгубил "нищо повече от всичко ". Амбър също описа своята версия на историята, казвайки че Джони неведнъж я е удрял, полово насилвал с бутилка и постоянно е бил под въздействието на опиати и други опиати.
Сега 41-годишната Ева Грийн, която играе с Деп във кино лентата "Тъмни сенки " , обществено изрече поддръжката си към него. Тя показа фотография в Instagram, на която е дружно с сътрудника си по време на показване на общия им план. "Сигурна съм, че Джони ще излезе от тази обстановка с достолепие и, че неговото прелестно сърце ще бъде показано пред света. След всичко това животът ще бъде по-добър за него и неговото семейство " , написа актрисата.

Феновете на Деп също по този начин съумяха да намерят предходен коментар на Хелена Бонъм Картър , която също застава на страната на артиста. През октомври 2020 година, месец преди Джони да загуби делото против таблоида Sun за това, че беше наименуван "бияч на дами ", актрисата споделя пред The Guardian, че е била изцяло сюрпризирана от обвиняванията против сътрудника й. "Нищо от това няма смисъл. Но индивидът не е малоумен. Не би направил всичко това, в случай че не се смяташе за почтен " , добавя Картър.
Актьорът Дейвид Крамхолц пък изрече обществената си поддръжка към Амбър Хърд , с която работи по сериала The Plaboy Club. "Вярвам на Амбър Хърд. Тя не е почтена. Но тя е жертва. Самодоволството на Деп по време на процеса е отвращаващо " , написа той в историите в Instagram преди седмица.

Хауръд Стърн също подлага на критика държанието на Деп по време на процеса, казвайки че той се държи като "огромен нарцис " и е прекалявал с страстите по време на показанията си. "Ситуацията не е добра. Не е добра за теб, не е добра за нея. Не е добра за никого. Звучите като две каращи се деца. Просто всичко е доста комплицирано " , сподели водещият в своето радио предаване.
 Джони Деп
Снимка: БГНЕС
Въпреки че Деп съобщи под клетва, че в никакъв случай не е удрял Амбър, или която и да е жена , актрисата свидетелства, че е била подложена на многократни плесници, ритници, юмруци, удари с глава, душене, мятане на предмети и даже полови похищения. Тя призна, че е удряла Джони, само че при самоотбрана.
, която има краткотрайна връзка с Джони Деп през 1998 година, даде своите показания в авансово записан разпит от 2019 година. Тя съобщи, че артистът е упражнявал надзор над нея и непрекъснато е желал да знае какво прави и с кого излиза . По думите й, той е бил извънредно ревностен мъж, който един път е хвърлил бутилка по нея. Деп отхвърля обвиняванията.

, която за малко е била сгодена за Деп преди повече от 30 години, написа за него в записките си Out of the Corner. Тя си спомня, че първоначално артистът е бил благ, само че последователно е станал прекомерно ревностен и параноичен по отношение на всяко нейно деяние. "Постоянно се чудех дали в миналото още веднъж ще видя този занимателен, предан и любящ мъж " .
 Амбър Хърд
Снимка: БГНЕС
Когато беше запитана за делото, Грей съобщи, че се надява всичко да завърши по-бързо и желае най-хубавото и на двете страни.

Източник: tialoto.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg