Ева Георгиева - EVA е блян за много мъже, а

...
Ева Георгиева - EVA е блян за много мъже, а
Коментари Харесай

Уау! EVA подпали мрежата, провокира мъжките фантазии в секси бельо

Ева Георгиева - EVA е идеал за доста мъже, а тя постоянно предизвика въображението им със фотосите и видеата, които постоянно качва в Инстаграм. Звездата от " Кифла ", и " Апартамент 404 " във Vbox7, е една от най-активните звезди в мрежата и се възползва оптимално от всички благоприятни условия, с цел да развива формалните си профили.

Скоро актрисата, певицата и инфлуенсърка нажежи пристрастеностите до алено, споделяйки палаво видео, на което танцува на ария на Ариана Гранде, само че не това е съблазняващото, а бельото, с което е облечена. Черно, съвременно и от марката на друга родна хубавица - Николета Лозанова. Коментарите към видеото ще ви спестим, тъй като са много провокативни, само че сме сигурни, че EVA е привикнала да чете сходни мнения, в случай че въобще им обръща внимание. 

Виж още:

Кокетката постоянно качва фотоси и видеа, на които се разголва, а когато го направи несъмнено притегля вниманието, което е справедливо. Кариерата на Ева обаче не се развива единствено с помощта на това, тъй като тя е доста надарена и всестранно развита. Тя се развива стремително - участията валят, а тийновете са луди по нея и всеки пост и стори в Инстаграм се трансформират в цялостен шлагер.

Виж още:

Успехите обаче не са се случили за една нощ, а с доста работа и непримиримост. " Бях на 19, когато излезе дебютната ми ария " Повярвай в мен ". Получих огромна поддръжка от медиите тогава, за което съм безпределно признателна! Имам доста мощна вътрешен глас за нещата, последвам я, веселя се на живота и съм признателна за всичко, което ми се случва! Позитивната сила стига до хората най-лесно посредством музиката ", показа преди време Георгиева, която прави оценка всичко, което има в живота си. 

Казва, че е мъчно за поверие какво е постигнала, само че когато човек е с чиста мисъл и обръщение, не е значима броя на почитателите, а броя на доволните и признателни усмивки измежду тях! 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/evatgofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР