Eusing Cleaner е програма за оптимизиране работата на компютърната система

...
Eusing Cleaner е програма за оптимизиране работата на компютърната система
Коментари Харесай

Eusing Cleaner 5.0

Eusing Cleaner е стратегия за усъвършенстване работата на компютърната система посредством разчистване на компютъра от ненужните файлове и непотребната информация .

Eusing Cleaner форсира работата на компютъра единствено посредством два клика на компютърната мишка. Програмата намира и може да отстранява неизползваните файлове, неверните записи в систематичния указател, да почиства Интернет-историята и историята на над 150 най-различни приложения.

Eusing Cleaner дава опция за избор на детайлите, които би трябвало да се изтрият, както и да се укажат текстовите бисквитки, които не би трябвало да бъдат премахвани.

Eusing Cleaner може да изтрива кеша, cookies, въведените URL адреси, да усъвършенства index.dat.

Eusing Cleaner съдържа пълностоен Registry Cleaner, благодарение на който сканира систематичния указател за неверни записи и при нужда ги оправя или премахва; допустима е дефрагментация на регистъра. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
#td_uid_42_5b44570831795.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://i0.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/09/Eusing-Cleaner1.jpg?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 1
Официална страница
Изтегли: Eusing Cleaner 5.0 (1.64 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР