Eurostar обяви, че от юни 2023 г. ще спре директните

...
Eurostar обяви, че от юни 2023 г. ще спре директните
Коментари Харесай

Eurostar спира влаковете до Дисниленд Париж“

Eurostar разгласи, че от юни 2023 година ще спре директните влакове от Лондон до „ Дисниленд Париж “, обвинявайки за това пандемията от ковид и Брекзит.

Беше „ мъчно решение “ да се прекратят директните влакове до Марн-ла-Вале, градчето на 20 благи от френската столица, където се намира Дисниленд Париж, съобщи компанията в изказване на френски език, само че добави, че е належащо да се концентрира върху „ главните направления “, с цел да „ се възвърне от пандемията “ и да „ стабилизира активността си “.

Последният пряк трен, който пътува от гара Сейнт Панкрас до парка за малко под три часа, ще тръгне на 5 юни 2023 година, заяви „ Politico ”.

Несигурността към излизането на Обединеното кралство от Европейски Съюз също изигра роля, като компанията съобщи, че „ работим в несигурна гранична среда “.

„ Докато следим развиването на системата за влизане/излизане (EES), предлагана от Европейски Съюз, желаеме да съсредоточим напъните си върху даването на надеждна услуга с прекарване, което дава отговор на упованията на нашите клиенти “, се споделя в известието.

Резервациите на съществуващи клиенти няма да бъдат наранени, защото билетите за интервала след юни 2023 година към момента не са пуснати в продажба.

Eurostar ще продължи да продава билети с прехвърляне до парка през Лил и Париж.

Решението провокира отзив в обществените медии, като един консуматор на „ Туитър “ го назова „ голяма загуба “ и добави: „ С този ход Eurostar подарява клиенти на самолетните компании “.

Решението за преустановяване на услугата ще бъде преразгледано през 2024 година, обявиха от Eurostar.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР