EuroMillions е най-известната и авторитетна лотарии в Европа. Играта на

...
EuroMillions е най-известната и авторитетна лотарии в Европа. Играта на
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за лотарията EuroMillions

EuroMillions е най-известната и авторитетна лотарии в Европа. Играта на шанса започва през февруари 2004-а, като зад нея застават три от най-големите национални лотарии на континента - британската, френската и испанската. Тиражите се организират всеки вторник и петък в Париж и приковават милиони тръпнещи в очакване фенове пред екраните. Защо ли?

EuroMillions е обичана, тъй като
джакпотът й стартира от 17 млн. евро и доближава до 220 милиона евро, съгласно последните промени от предходната година. Разпределението на облагите е положително от позиция на потребителите и става на 13 равнища. Дори две познати цифри от печелившата композиция са задоволителни, с цел да вземете утешителна премия. Но и това не е всичко.

Специалните тиражи провокират същински възторг измежду играчите. Причината е, че 4 пъти в годината EuroMillions провежда тегления с начален супер
джакпот от 100 милиона евро. Датите на специфичните тиражи не са известни авансово. Това, несъмнено, е още един детайл на изненада от лотарийните игри. .

Как се играе EuroMillions?

Всеки фиш съдържа главно поле с цифри от 1 до 50 и особено поле с цифри от 1 от 12. Участниците избират 5 съществени цифри и 2 специфични (те се назовават още „ лъки остарял “ цифри и са означени със звезди на самия билет). Статистическата възможност да познаете цялата композиция от 7 цифри е 1 към 139 838 160. Шансът за най-малката премия от порядъка на 4 – 5 евро при две познати цифри е 1 към 22. За феновете тактиките - имайте поради, че най-често от главните цифри се падат 20, 23, 27, 15 и 5, а от „ лъки остарял “ числата – 2 и 3.

Ако няколко участници са разгадали точната композиция от щастливи цифри, тогава огромната премията се разделя сред тях. Лотарията дава опция да играете с индивидуален билет или с многоброен, като попълните 5, 10 или 20 или повече линии. Така възможностите за облага се мултиплицират, само че пък и цената на билета ще е по-висока. Стандартният билет за EuroMillions коства 2.50 евро, 2.50 паунда за английските играчи и 3.5 швейцарски франка за участниците от Швейцария. Допълнителните линии също имат друга цена в другите страни – от 1 евро за всеки нов ред в Ирландия до 50 цента във Франция.

Друга забавна алтернатива на лотарийната игра са така наречен групови билети - фамилии, другари и сътрудници играят дружно, с цел да усилят възможностите за облага, като разноските – и надлежно облагите – се поделят от тях.

Печалбите

Знаете ли, че може да грабнете
джакпота, даже в случай че сте познали единствено пет от общо седемте печеливши цифри? Да, това е изцяло годна алтернатива, която се задейства, когато джакпотът е достигнал своя таван и не успее да бъде извоюван в пет поредни тегления. При шестия тираж, в случай че още веднъж никой не успее да разгадае цялостната композиция, тогава джакпотът се разпределя от играчите от второ равнище. Това са участници, които са познали петте съществени и едно от двете специфични цифри. Ако няма и такива, тогава парите се поделят от късметлиите на трето равнище, т.е. позналите единствено петте съществени цифри, без двете специфични цифри.

Точната стойност на премиите във всяко равнище, в това число на
джакпота, се пресмята по отношение на продадените билети в съответния тираж и броя на печеливши билети във всяко равнище. Всички награди, в това число джакпота, са необлагаеми (с изключение на Швейцария, Испания и Португалия) и се изплащат като еднократна сума.

Рекордите

Както казахме нагоре, EuroMillions е извънредно великодушна игра- През октомври 2019 година британец завоюва оптималния
джакпот, който тогава бе на стойност 190 милиона евро. Това е четвъртият случай в историята на EuroMillions, когато един или повече участници доближават до най-голямата облага. Победителят има право да остане неизвестен, по тази причина не е изненадващо, че самоличността на късметлията се пази в загадка. Може да не се знае кой той и къде живее, само че сигурно за една нощ е станал по-богат от Том Джоунс, принц Хари и Ед Шийрън.

Предимства: известна и авторитетна
лотария в Европа джакпот от 17 млн. евро до 220 млн. евро специфични тематични тиражи с джакпот от 100 милиона евро два тиража в седмицата създадено мобилно приложение елементарен за навигация уебсайт със статистика, вести, информация, опция за инспекция на билети и за игра с автоматизиран генератор на цифри положителни шансове за по-малки награди
EuroMillions е налична посредством продажба на талони в търговски обекти в Австрия, Белгия, Ирландия, Люксембург, Португалия и Швейцария. Може да играете и онлайн – в профилирани уеб сайтове и мобилни приложения. Станете част от премеждие, в което милиони европейци се впускат всяка седмица. Не се знае дали идващият лото милионер няма да сте тъкмо вие! Успех!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР