Еуфория определено е от сериалите, които имат за цел да

...
Еуфория определено е от сериалите, които имат за цел да
Коментари Харесай

Кое е трансджендър момичето от Еуфория

" Еуфория " несъмнено е от сериалите, които имат за цел да ни предизвикат. Доста добре му се получава, в случай че би трябвало да бъдем почтени, и това се дължи на разнообразните персонажи, които са показани. Както и на обстоятелството, че много неща от тийнейджърската действителност не са спестени, което прави сериала доста меродавен.
 „ Еуфория “, Зендая, HBO и какво да чакаме от сериала
Какво да чакаме от „ Еуфория “

Новият сериал на HBO ни развежда из тъмните глъбини на тийнейджърското схващане

Един от персонажите, които няма по какъв начин да не ни създадат усещане, е този на на Джулс, в чиято роля виждаме модела Хънтър Шейфър . Образът ѝ е много забавен, само че освен тъй като тя е трансджендър момиче, което се пробва да открие себе си. Защото решението ѝ да се облича и държи като момиче, включително включваме и взимането на хормони, е едно на ръка. Но все пак тя се сблъсква с всички компликации, с които и един елементарен младеж.

Интересна е и самата Хънтър Шейфър, тъй като, и в сериала, и в живота тя е трансджендър. Любопитното към нея е, че това безусловно е първата ѝ роля и до този миг няма никакъв опит в света на киното. Хънтър е на 20-години от Северна Каролина, само че откакто приключва учебно заведение се мести в Ню Йорк.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hunter Schafer (@hunterschafer) на Дек 7, 2018 в 5:30 PST

Там тя се отдава на кариера като модел и съгласно Cosmopolitan е излизала на ревюта на Versus Versace, Helmut Lang и Miu Miu. Пред The New York Times Хънтър Шейфър споделя, че се пробва да деконструира основаната визия за половете, а кариерата като модел ѝ е от изгода в това начинание.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hunter Schafer (@hunterschafer) на Сеп 17, 2017 в 10:59 PDT

Тя не се приема като деятел, който тръби, че е трансджендър, само че все пак поддържа LGBTQ+ общността. Доказателство за това е, че през 2016 година става част от хора, които завеждат дело против Северна Каролина поради прокарания закон, който задължава хората да употребяват публичните тоалетни съгласно пола, от който са родени.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от euphoria (@euphoria) на Юни 17, 2019 в 7:23 PDT

Както към този момент казахме, " Еуфория " е първият ѝ допир с промишлеността. Първоначално даже счита, че ролята ѝ е дадена, тъй като чисто физически може най-добре да показа облика Джулс, а не поради някакви актьорски умения. Пред Entertainment Weekly моделът споделя, че е радостна от опцията да показа облика на Джулс, тъй като по този метод историята ще може да доближи до повече хора.

Как " Еуфория " провокира хората

Има и друго за гледане - с изключение на феноменалната Зендая

А химията, която има сред героините на Шейфър и Зендая в сериала, е и отвън него, тъй като се оказва, че Зендая е очарована от Хънтър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР