Ето защо социалната мрежа Х е напът да премахне лайковете“.

...
Ето защо социалната мрежа Х е напът да премахне лайковете“.
Коментари Харесай

Ето защо социалната мрежа Х е напът да премахне „лайковете“

Ето за какво обществената мрежа Х е напът да отстрани „ лайковете “. Социалната мрежа X пуска частни лайкове, оповестява източник от компанията. Това значи, че това, което потребителите харесват на платформата, ще бъде прикрито по дифолт. Което към този момент е алтернатива за клиентите на X Premium.

Преди няколко седмици инженерният шеф на X сподели,

че идната смяна има за цел да отбрани обществения имидж на потребителите, тъй като „ доста хора се усещат обезсърчени “ да харесват „ остро “ наличие.
Разделът „ Харесвания “ в потребителските профили ще изчезне. Потребителите към момента ще могат да виждат кой е харесал техните изявления и харесванията се броят за всички изявления. Но няма да виждат хората, които са харесали обява на някой различен, съгласно старши софтуерния инженер на X Енрике Бараган.

Снимка: Pixabay

„ Скоро ще можете да харесвате, без да се притеснявате кой може да го види “, сподели Уанг предишният месец.

Ето за какво обществената мрежа Х е напът да отстрани „ лайковете “ 12.06.24 12:16 Извънредно! Митничарите на Лесово задържаха украшения за рекордна сума 12.06.24 11:56 Росен Желязков изгърмя: Отказва се да бъде евродепутат! 12.06.24 11:46 Politico: Съединени американски щати и Европейски Съюз са се скарали за заем от 50 милиарда $ за Украйна 12.06.24 11:34 Естония завоюва Балтийската купа (ВИДЕО) 12.06.24 11:33

В края на предходната година Мъск сподели на инженерите на платформата, че желае да се отърве напълно от бутоните за деяние в туит. И вместо това да сложи по-силен акцент върху изгледите на изявления. Целта на Мъск беше напълно да отстрани секцията, която съдържаше бутоните за харесване и наново издание, тъй като Мъск има вяра, че харесванията не са значими.

Източник: The Verge /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР