Eто я Симона Стефанова - тайнствената първа любов на Григор

...
Eто я Симона Стефанова - тайнствената първа любов на Григор
Коментари Харесай

Ето я Симона Стефанова – първата любов на Гришо

Eто я Симона Стефанова - тайнствената първа обич на Григор Димитров ! „ България Днес “ разкри момичето, обгърнато дълги години в тайнственост. Симона е детската обич на най-хубавия ни тенисист и е малко по-голяма от него. Двамата бяха дружно при започване на неговата кариера. Бяха дружно няколко години, само че появяването им в обществото като двойка беше спорадична. Единствената демонстрация на усеща сред Гришо и Симона пред света беше след победа на Григор на кортовете в Куинс през 2012 година.

Раздели ги дистанцията около развиването на нашия тенисист. Оттогава Симона се покри и за нея не се знае нищо, като се изключи че живееше в Лондон, а по-късно и в Америка. От известно време момичето се е преместило в Испания. Стефанова живее в Барселона. Освен това гради сериозна кариера. Работи като управител в една от най-големите бижутерийни компании „ картие “. Все още няма мъж до себе си, което кара мнозина да се запитат дали е съумяла да преживее раздялата с Григор.

Вместо това Симона не стопира да се забавлява с две правилни приятелки, които също са българки и живеят в Барселона. Трите дами са неразделни. Постоянно пътува и до екзотични дестинации. В момента тя е на Малдивите. Останала е и любовта й към тениса. Може да бъде забелязана понякога с ракета на корта. Преди няколко месеца наблюдава и целия шампионат от сериите „ Чаланджър “, на който Димитър Кузманов завоюва първата си купа от тази категория.

Симона поддържаше Мико, а след триумфа му позираха дружно с трофея. Симона е щерка на Ангел Стефанов един от най-крупните предприемачи в страната. Самият той също заобикаля публичността и сходно на щерка си прекарва повече време в чужбина. Собственик е на вила в Андора, има още първокласни жилища във франция и Испания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР