Ето я класацията според хороскопа - но това не значи

...
Ето я класацията според хороскопа - но това не значи
Коментари Харесай

Зодиите, които са най-добри любовници

Ето я класацията съгласно хороскопа - само че това не значи съгласно уменията!
Овен
Овните могат да бъдат избрани като най-темпераментните любовници. Те са хора, които най-много държат на личното си наслаждение.
Близнаци
Колкото и да е необичайно, Близнаците не са склонни да се впускат в завършения в леглото. Но все пак интимните прекарвания с тях са истински маратон.
Стрелец
Младите Стрелци изпитват откровена наслада от плътските удоволствия.  За тях това е най-добрият метод за презареждане на батериите и не биха се отказали от интимни прекарвания с колегата даже и да са доста изтощени. 
 7 неща, които карат дамите да си намерят ухажор 7 неща, които карат дамите да си намерят ухажор
Никоя жена не мисли, че ще пристигна ден, в който ще изневери на мъжа си. Може би и всяка си споделя " Никога не бих... ", само че във връзките поня...
Скорпион
По отношение на интимните прекарвания за Скорпиона може да се каже, че знае доста и може всичко. Представителите на този знак несъмнено са едни от най-хубавите любовници. Но би трябвало да сте наясно, че в леглото те мислят на първо място за себе си.
Везни
Везните заемат почетното първо място в класацията за най-хубави любовници. Представителите на този знак избират доста деликатно сътрудниците си и рядко ги сменят. И това значи, че малко хора имат шанса да схванат какво е да имат ухажор зодия Везни.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР