Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Том Ханкс спасява войници, Шакира ни дава хапче за настроение и още

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Сутрешен протест



След поредност от сингли, които започнаха още през лятото, рок сестрите от HAIM оповестиха третия си студиен албум. Новината за “Women In Music Pt. III” пристигна дружно с новата им ария “The Steps” , в което Даниел, Есте и Алана пеят за непреодолимите разлики в edna връзка. Във видеото, режисирано от Пол Томас Андерсън, девойките се отдават на бъркотията в живота си, която личи, до момента в който се подготвят за деня.

Латино бягство



Вече нямаме самообладание за по-топло време, по тази причина и новото регетон парче на Шакира ни работи освежаващо. “Me Gusta” включва претекстове от класиката на Inner Circle – „ Sweat “ , и е взаимно с пуерториканския рапър Anuel AA . В текста на песента той и Шакира са двойка, за която рутината се оказва проблем, въпреки и това да не си проличава напълно в пъстрия другоземен клип.

Останки от edna обич



Новият сингъл на Графа звучи като персонална изповед, само че той твърди, че историята няма общо с живота му. „ Фалшиви струни “ е трагична балада, която споделя за надделяващата ревнивост и горделивост в връзките на двама души . Клипът ни потапя в настроението с мрачна, само че съвременна атмосфера и не пропуща да подсети за идния концерт на Графа на стадион Българска войска на 10 юни.

КИНО

В свои води



Две десетилетия след „ Спасяването на редови войник Раъйн “ Том Ханкс още веднъж се завръща към Втората международна война. Този път е в ролята на капитан Ернест Краус , който би трябвало да преведе десетки междунарони кораби на Съюза през Атлантически океан, преследвани от нацистите. Филмът “Greyhound” („ Хрътка “) е по автентичен случай и се основава на романа от 1955 година „ Добрият овчар “, сюжетът е на самия Ханкс, а резултатът ще можем да гледаме през юни.

Между Земята и Космоса



Ева Грийн е звездата в драмата “Proxima” , а съгласно кртиците нейното осъществяване компенсира за сложното изложение на тематиките във кино лентата. Френската лента наблюдава героинята ѝ Сара Лоро като единствена жена в задача на Международната галактическа станция . За престоя си там би трябвало да приготви и своята щерка Стела, до момента в който нейни сътрудници не престават да я подценяват.

Към други измерения



Едва ли при започване на предишния век писателката Франсис Бърнет е считала, че романът ѝ може да оживее по толкоз изящен метод. Новата едноименна екранизация на „ Тайната градина “ излиза през април, само че действието е изместено няколко десетилетия по-късно – през 40-те години, когато след гибелта на фамилията си Мери (Дикси Егерикс) е изпратена при своя чичо Арчибалд (Колин Фърт) . Край имението му тя прави ненадейно изобретение, което демонстрира и на болния си братовчед, до момента в който дребното момиче ще опита да промени роднините в новия си дом.

ОЩЕ

Нов късмет



След като стана ясно, че България се завръща в „ Евровизия “ тази година , а страната ни ще показва Виктория Георгиева , зачакахме с вяра песента, която ще чуе целия свят. Тя се споделя “Tears Getting Sober” , а макар мрачния си клип звучи нежно и носи обръщение за справяне с болката. Дори и да са несъзнателни, музикалните прилики с Били Айлиш се усещат, само че се надяваме това да бъде плюс в оценките на страните.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР