Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Семейните тайни на Хелън Мирън и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Научени уроци



“All I Know So Far” е настоящият сингъл на Пинк, а същото име носи и документалният филм за певицата, който излезе по-рано този месец. В песента тя обобщава житейските уроци, научени от опит, до момента в който фрагментите от видеото показват нейното израстване от ядосан младеж в узряла жена и майка. За разлика от първичната разширена версия на видеото, в която Пинк споделя приказка за лека нощ на щерка си, този вид можем да гледаме и слушаме без спирания, и още веднъж с появи от брачна половинка на Пинк, момичето им Уилоу и даже Шер!

Във война със себе си



Джей Пи Купър издаде още едно парче от идния си втори албум откакто предходната година последно от него слушахме “Too Close” (). “Holy Water” е надълбоко персонална история за фамилните правила и вдъхновяващия образец на неговия татко. За силата да се изправиш и започнеш отначало безчет пъти споделя и клипа, който визира и още тематики за вътрешни спорове.

Алтернативно просветление



“Epiphany” e следващият нов сингъл на нашенската инди поп-рок тайфа Hayes & Y. Момчетата, открити в Манчестър, се доверят на българска почва за фрагментите към видеото, които са режисирани от Петър Дочев. В основната роля е актрисата Ирмена Чичикова, която освобождава танцуващата кралица в себе си. Не сме сигурни кое е по-заразително – звученето на парчето с осемдесетарско въздействие или придвижванията на Ирмена.

КИНО

Робин Худ, който не сте очаквали



„ Херцогът “ ( “The Duke”) споделя действителната история на 60-годишният водач на такси Кемптън Бънтън. През 1961 година той открадва от Лондонската национална изложба картината на Франсиско Гоя „ Херцогът на Уелингтън “ и въпреки да желае откуп в интерес на пенсионерите и ветераните от войната в своята страна, Бънтън е изправен пред съд, а мнозина застават на негова страна. В английската комедия от режисьора на „ Нотинг Хил “ Роджър Мичъл взе участие Хелън Мирън като брачната половинка на Кемптън, от която той пази в загадка кражбата, а в основната роля е Джим Броудбент.

Нов отряд екшън героини



Карън Гилън се преобразява в елитна наемна килърка, траяла по стъпките на майка си. Изоставена като дете, Сам израства в организация, наричана Фирмата, а нова поръчка я кара да избра живота на 8-годишно момиче пред службата. Когато стартира нейното гонене, Сам прибягва до контактите си с друга група наемнички - Библиотекарките, а в това време се събира и с майка си 15 години след последната им среща. Доминиращата женска компания тук е с присъединяване на Лена Хийди, Анджела Басет, Мишел Йео и други.

Неонови изкушения



След „ Зад кормилото “ от 2017 година режисьорът Едгар Райт ни е приготвил нещо не по-малко вълнуващо – стилния трилър “Last Night In Soho”. В него младо момиче от Лондон съумява да се върне в 60-те години на града, където попада в кожата на амбициозна жена, мечтаеща да бъде певица. Скоро обаче границите сред истина и фикция, минало и настояще се размиват, до момента в който надвисват съдбовни последствия. Лентата чакаме да излезе през октомври тази година.

ОЩЕ

Между страници на живота ѝ



Синди Крофърд ни превежда през емблематични моменти от своя живот, белязан от кариерата ѝ на супермодел. Започвайки като водеща на предаването по MTV “House of Style” 1989 година с персоналното си кожено яке и бяла тениска, тя продължава да залага на лични облекла и за незабравимата реклама на Pepsi, в която носи лични дънкови панталонки. Пътуването продължава до 2018 година с черна рокля на Marchesa на Британските фешън награди, когато щерка ѝ Кая Гербер получава премията „ Модел на годината “. А що се отнася до съвета към нейните деца, избрали същата специалност – „ Появявайте се в точния момент, бъдете подготвени и не стойте на телефоните си “ – годно и за всички останали!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР