Ето ви го един Антон Хекимян, ето ви го един

...
Ето ви го един Антон Хекимян, ето ви го един
Коментари Харесай

Валери Симеонов посочи Антон Хекимян като пример за корупция

" Ето ви го един Антон Хекимян, ето ви го един Венелин Петков " – с тези думи водачът на НФСБ, някогашен вицепремиер и сегашен депутат Валери Симеонов коментира де факто думите на американския дипломат в България Херо Мустафа, че Съединени американски щати скоро ще разгласят имена на още глобени за корупция българи, освен това по Закона " Магнитски ", написа Actualno.com.

Специалният американски закон е ориентиран против непознати държавни служители, които са прикрили огромни случаи на корупция, в това число посредством опасност против източници, подготвени да дадат разкрития.

Попитан от Българска национална телевизия дали не се притеснява, че идващото име на глобен след съдията от Специализирания углавен съд Андон Миталов ще е на политик, Симеонов отвърна с думите: " А за какво не ефирен водещ? ". След това той изброи имената на водещия на утринния блок на bTV Антон Хекимян и шефът на осведомителната част на частната телевизия Венелин Петков, а повода да го стори беше разказът на притежателя на Efbet Цветомир Найденов. Найденов съобщи и пред самата bTV, че още през декември е приказвал с Хекимян и Петков за това, че бил заплашван с ликвидиране от Васил Божков, само че малкия екран тогава не излъчила нищо и той отишъл в прокуратурата. Симеонов съобщи, че по Наказателния кодекс всеки, който узнае за допустимо закононарушение, би трябвало да подаде сигнал. Но запитан дали знае сигурно, че Хекимян и Петков не са подали сигнал, някогашният вицепремиер призна, че не е ревизирал, само че знаел сигурно - обаче съобщи, че би пратил прокуратурата при тях.

На въпрос дали има вяра, че самият той се е опазил от корупция, Симеонов отвърна де факто утвърдително.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да прод
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР