Ето целия му коментар:Макар че на моята възраст е твърде

...
Ето целия му коментар:Макар че на моята възраст е твърде
Коментари Харесай

Николай Слатински: Политическият интерес е на Борисов, геополитическия на Ердоган. Герджиков тук не значи нищо

Ето целия му коментар:

Макар че на моята възраст е прекомерно необичайно човек да бъде изумен от каквото и да било, най-малко що се отнася до политиката и обществото ни, само че признавам – аз в действителност съм изумен и то в невъобразимо огромна за моя темперамент и характер степен от безумната доверчивост на умни и рационални другояче хора, които настояват, че всичко това за намесата на Ердоган в нашите български вътрешни работи било пресилване, параноя, обсесия, паник офанзива!

Как въобще е допустима такава лековерна и леконравна доверчивост!?

Тук виждаме злокобна синергия, симбиоза, резонанс, безусловно съвпадение на два мерзки интереса – политически и геополитически!
Политическият интерес е на ББ – да оцелее непременно, тъй като другояче демократичното отмъщение за действията му ще бъде неизбежно и няма да се изрази единствено в морални оценки, а и в правосъдни преценки.

Геополитическият интерес е на Ердоган. Той, като всеки мегаломан и циклофреник в интервали на комплицирани стопански и обществени промени, на тежка рецесия на неговия властнически режим, храни обществото с външнополитически триумфи (нерядко и териториални придобивки) с прям и токсичен имперски привкус!
Ние като български жители от всички етноси и религии нямаме различен потребен и предпазен ход с изключение на всеобщото гласоподаване – това написах през вчерашния ден и го дублирам уверено в този момент.

Само по този начин ще можем да отговорим на политическата експанзия на ББ и геополитическата експанзия на Ердоган.

Ножът този път опря до кокала.

Герджиков тук не значи нищо. Пешчица, жалка марионетчица в една мръсна игра против демократична и европейска България!

А когато бурята отмине, тогава ще теглим чертата и ще можем да произнесем присъдата си – това бе съдбовният политически завършек на ББ! Той извърши национално изменничество по отношение на България! И ще бъде осъден за него с пренебрежение.
Но това ще си кажем когато бурята отмине. А до тогава – би трябвало да се активизираме! Максималната изборна интензивност ще строши на тази невиждана експанзия зъбът.

Сигурен съм, че когато бурята отмине мнозина от тези, които в този момент се подсмиват на този мой статус, ще станат най-гръмките хулители на ББ.
Цялото ми наличие в публичния живот мина точно под този модел на държание – дълго време настоявам нещо, оставам самичък, изолиран, неразбираем, подигран. После всеобщата аудитория идва на моето, стартира да приказва същото. Масовата аудитория го приказва, а някои от нея, кротушки и нагаждачи, го крещят. И обират парсата и славата. Живи и здрави да са!

Сега основното е друго – да отидем колкото се може повече да гласуваме в неделя.

Николай Слатински



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР