Ето това се казва рискова игра. Ако мислите, че политиците

...
Ето това се казва рискова игра. Ако мислите, че политиците
Коментари Харесай

Когато името няма значение

Ето това се споделя рискова игра. Ако мислите, че политиците през днешния ден обичат да играят на несъмнено, погледнете към Ципрас и Заев. Те съумяха, давайки си ясна сметка, че решението е непопулярно и може да им коства доста. Особено на Ципрас, който ще би трябвало да се яви на избори единствено след няколко месеца с действителен риск да загуби.

Заев и македонците печелят доста повече. Защото Заев знае, че няма различен избор. Светът стана прекомерно комплициран, прекомерно обвързван, с цел да се изолираш от него. Колкото и да го назовават " соросоид ", както е съвременно да бъдат обиждани всички които се опълчват на старите порядки, решението на Заев дава доста мощна вероятност пред Северна Македония. Дава вяра и бъдеще.

Така страната евентуално ще получи зелена светлина за започване на договаряния с Европейския съюз, а към средата на юли и покана за участие в НАТО. И тъкмо по тази тематика желая да ви кажа няколко думи.
Скопие и Атина подписаха контракта за името Северна Македония (СНИМКИ И ВИДЕО) Церемонията се състоя в гръцкото село Псарадес на брега на Преспанското езеро
Скъпи македонци, не очаквайте чудеса от Европейския съюз, а още по-малко – от НАТО. Трябва да бъдете водени от доста почтени и почтени хора, с цел да се промени животът ви по метода, по който сега сантиментално си представяте тази смяна. Корупция и престъпност има на всички места. Но когато тя пропие всички управляващи, по балкански патент, младите все по този начин ще си показват живота си другаде, отвън вашата страна.

Борете се за честността, която липсва в огромна част от политическите елити на по-старите страни-членки.

Скъпи македонци, в този момент от Европа ще стартират да идват доста пари. Стотици милиони евро. Голяма част от тях ще бъдат откраднати, няма по какъв начин. Но с останалите ще бъдат издигнати пътища, ще бъдат санирани блокове, ще се пребоядисат фасади, ще получат фермерите. Колкото по-малко откраднат, толкоз по-добре ще е за вас, не го забравяйте.

Ако приходите ви пораснат повече, в сравнение с растежа ви разрешава, ще се намесят положителните германци и ще ви спасят като гърците. Но защото германците имат неприятен опит, въпреки всичко – внимавайте.

Скъпи македонци, някои хора ще забогатеят. Ще забогатеят много. Те ще придобият милиони от европейската ви вероятност, само че ще са първите, които ще се опълчват на Европа, когато получат команда да го създадат. Пазете се от тях и от техните политически пионки, които ще се нароят, с цел да громят всичко западно.

Скъпи македонци, националният ви тим по футбол ще става все по-слаб, колкото повече се приближавате към Европейския съюз. Ще ядете френски и холандски сирена, ще пиете белгийска бира и ще цъкате с език - " Тая си е като нашата ". Цигарите и алкохолът ще нарастнат фрапантно, опазването на здравето няма да стане по-добро. А когато границите се отворят, лекарите ще потеглят на запад, тъй като ще имат право да работят същото за доста повече пари.

Скъпи македонци, да си в Европа, е значително е като да си отвън Европа. Всичко зависи от това както желаете и какво сте подготвени да изтърпите. Колко ще изисквате и по какъв начин ще избирате тези, които ще би трябвало да ви водят. Въпрос на стандарти, като във всичко в живота.

Дали ще сте пасивни, когато виждате, че ви лъжат, дали ще сте пасивни при непочтеност и корупция. Никога не забравяйте, че една власт постоянно е огледало на вашия общ групов публичен нрав. И на изток, и на запад, и на север, и на юг и името тук няма значение.

Останалото са дъвки. Или, както гласеше онази реклама на дъвки по македонската телевизия: „ Джвакай и енергизирай се”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР