Ето това се казва изненада! Сър Елтън Джон ще участва

...
Ето това се казва изненада! Сър Елтън Джон ще участва
Коментари Харесай

Елтън Джон се присъединява към шоуто на Дуа Липа

Ето това се споделя изненада! Сър Елтън Джон ще взе участие във виртуалното шоу на Дуа Липа, отдадено на нюйоркския „ Клуб 54 “.
 Дуа Липа, сексизмът в музиката и каква е тайната на триумфа на певицата
Тайната на триумфа на Дуа Липа

Когато не значи не

Инициативата е кръстена от поп звездата Studio 2054 и е колоритно зрелище в миг, когато музиката онлайн просто не се случва, поради пандемията от ковид.

Легендарният изпънител се причислява към другите участници в шоуто - Кайли Миноуг, Майли Сайръс, Анжел, Бед Бъни, Еф Кей Ей Туигс и Джей Балвин.

В профила си в Instagram Дуа Липа написа, че за нея е безспорна чест да разгласи присъединяване на сър Елтън Джон във виртуалното събитие. „ Той за всички нас е неподражаема икона, артист, създател на песни и необикновен реализатор. Шоуто ще бъде грандиозно. Той принадлежи към кралските особи в поп музиката и аз съм щастлива, че ще гастролираме дружно! "

От своя страна сър Елтън Джон, който преди време постоянно е гостувал в известния нощен клуб, изрази уважението си към поп дивата и нейната самодейност.

" Чудесно е да бъдеш част от осъществяване онлайн при замрелия в този момент концертен живот поради пандемията. И то по един толкоз цветен и изобретателен метод. Ако ще вършим виртуална концертна музика, дано по този начин да бъде! ", споделя Елтън Джон, представен от Rolling Stone.

Виртуалният театър ще бъде стриймван от складово помещение довечера, прецизира изданието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР