Ето ти едно ежедневно напомняне: ти си добра жена. И

...
Ето ти едно ежедневно напомняне: ти си добра жена. И
Коментари Харесай

Ето какво трябва да помни всяка жена

 деколте

Ето ти едно всекидневно увещание: ти си добра жена. И би трябвало да се гордееш със себе си.

Няма значение какво споделя светът. Няма значение какъв брой пъти си се препънала, какъв брой провалени връзки си имала, какъв брой пъти не си изпълнила своите обещания или нещо друго. Твоето минало не е значимо, както не е значимо и каква си била. Важно е коя си в този момент.

И би трябвало да знаеш нещо: по този начин си си задоволителна. Ще има хора, които ще се пробват да те трансформират, унизят, да трансферират цялата виновност върху твоите рамене, да те накарат да се занимаваш с техните проблеми.

Ще има хора, мъже и дами, които ще се опитат да те накарат да повярваш, че казусът е в теб, ще се опитат да напудрят мозъка ти, ще те накарат да се гледаш в огледалото и да мразиш отражението си.

Но ти би трябвало единствено да се усмихваш и да обичаш. Да продължаваш да се усмихваш и да обичаш, като не им позволиш да разбият сърцето ти. Да продължаваш да бъдеш добра жена, каквато единствено ти можеш да си, жена, която е мощна, почтена, почтена, уверена и добра.

Ти си добра жена. И би трябвало да стоиш с високо вдигната глава.

Дръж главата си високо, когато знаеш, че постъпваш вярно. Гледай напред, към своята цел, когато хората се пробват да те върнат обратно. Пази самочувствието си даже когато всичко към теб пропада и те е боязън да направиш идната крачка.

Ти си си задоволителна. Повече от задоволителна.

Повече от задоволителна си за мъжа, който някой ден ще те обича. И в случай че той не се отнася с теб по този начин както би трябвало, го остави. Повече от задоволителна си за фамилията, в което си била възпитана, или фамилията, което ти си възпитала. И в случай че те не могат да го видят, не можеш да им позволиш да те пречупят.

Достатъчно мощна си, с цел да минеш през всевъзможни компликации и да станеш още по-силна.

Така че когато си обезпокоена, когато някой или нещо те карат да се чувстваш по-малка, в сравнение с си, знай, че ти си мощна, смела, почтена. Никога не го забравяй.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР