Ето там на първия ред стои емблематичният пример за политическо

...
Ето там на първия ред стои емблематичният пример за политическо
Коментари Харесай

Балабанов: Емблематичният пример за политическо лицемерие е Христо Иванов

" Ето там на първия ред стои емблематичният образец за политическо двуличие. И той се споделя Христо Иванов ", съобщи от трибуната в Народното събрание Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

В остра декларация той подлага на критика смяната в политическото държание на съпредседателя на Демократична България.

„ Това не е определение или засегнатост. Това е безспорен факт. Точно преди 3 години лицето Христо Иванов е декларирало: " Някои мислят, че сме толкоз тъпи да създадем коалиция с ГЕРБ. Ние не просто бомбардираме Борисов с гръмки епитети и го плашим с героични пози. Ние подхващаме съответни институционални дейности против Бойко Борисов и против корупционната база на неговото ръководство. Нашата цел не е просто да го свалим от поста, а да създадем невероятно връщането му във властта. Не просто желаеме да отнемем ръководството от ГЕРБ. Ние работим да създадем сходно ръководство и клиентелна мрежа невъзможни за в бъдеще и по принцип. Между нас с Борисов и ГЕРБ лежат не просто изречени предизборни заклинания, а необратими дейности. Ние освен няма да управляваме дружно, следва дълга битка. Борба не за власт, а за ориста на нашата народна власт и за лицето на българската държавност ". Край на цитата. Красота, сътрудници. Наистина Христо Иванов предприе " съответни институционални ограничения " против Бойко Борисов. Направи го съдружен сътрудник. А ГЕРБ в този момент имат министри в настоящето държавно управление. Мога да кажа, че даже надмина себе си и направи Движение за права и свободи съдружен сътрудник. Или другояче казано - Христо Иванов по този начин се изхвърли, както Иво Мирчев се изхвърли на мокрия пясък на Росенец ", съобщи Балабанов.

" Тъжното е, че на тази база в страната се случват всекидневно гнусни, ужасни, нездравословни и рискови антибългарски политики. Как изобщо е допустимо, до момента в който двама български моряци, похитени от хутите в Червено море, министърът на защитата Тагарев да излиза и да декларира, че България е подготвена да се включи в бойната интервенция в Червено море, а министър-председателят Денков да прави изказвания, за които българското Министерство на външните работи да изяснява, че Денков се бил изказал изцяло неопитен и е споделил погрешни неща ”, добави още Балабанов.

 

Депутатът от Има Такъв Народ назова ръководещите " политически недоразумения ". Според него те не са българи нито в главите, нито в душите си. И ги упрекна, че не мислят за никого с изключение на себе си.

И се канеше да приключи с откъс от Десислава Атанасова от ГЕРБ: Оставка неможачи.

После се сети, че Христо Иванов персонално е положил подписа си под номинацията на Атанасова за парламентарен арбитър. " Ще изтъквам пост от 2 октомври 2020 година: " Деси Атанасова е естествено продължение на фарса " ГЕРБ написа нова конституция ". Ако естественият подтик е да пренебрегваме цялото това позорище, не трябва да подценяваме заплахата, които тези хора съставляват. Парламентът е цялостен с калинки и други инсекти, които да творят и подписват всевъзможни диващини. Деси и прочие калинки са подготвени да ни трансфорат от прокурорска република, в прокурорска монархия " продължи цитата Балабанов. За повторно ви споделям, че сте била права, г-жо Атансаова, оставка неможачи, приключи той.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР