Ето така явно е най-лесно човек до камерата и микрофона

...
Ето така явно е най-лесно човек до камерата и микрофона
Коментари Харесай

Риалити герои окупират тв екрана

Ето по този начин очевидно е най-лесно човек до камерата и микрофона в малкия екран

В България се оказва, че е задоволително да участваш в риалити формат , с цел да постигнеш заветната цел да се изявяваш на дребния екран, написа България Днес. 

Факт е, че напоследък и новинарските, и развлекателните стратегии на малките екрани се изпълниха с герои, които сме гледали в разнообразни шоу стратегии.

Новото лице на спортната емисия на Би Ти Ви – Карин Околие, е добре позната от последния сезон на „ Сървайвър “ . Лекоатлетката, която има нигерийски корени, отското цъфти на дребния екран. Околие не съумя да грабне чека от 150 бона, само че се уреди с нещо доста по-голямо и стойностно – мечтаната работа да бъде водеща. Чаровницата е спортистка, няма опит в публицистиката и работата в медии, само че все пак шефовете я назначават.

Колегите й от предаването Ванко и Ганка се уредиха с графа в „ Преди обед “ . Влюбените гълъбчета ще дават хрумвания за реализиране и поддържане на добра физическа форма.

Със лична графа може да се похвали и първият ерген на България. Виктор Стоянов не срещна любовта в шоуто , само че пък си откри работа в малкия екран. Той получи ефир в най-гледаното предаване „ Преди обед “. Какво тъкмо ще прави обаче, към този момент продуцентите го пазят в загадка.

Други риалити герои, единствено че от „ Фермата “, също се намърдаха в малкия екран. От предходната година една от победителките в шоуто на Иван и Андрей – Хепи Ванче, води лична графа за пътувания.

Зейнеб Маджурова е от първите , които пробиха в малкия екран, откакто взе участие в „ Биг Брадър “.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР