Ето така се строи в България - така читател на

...
Ето така се строи в България - така читател на
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Ето така се строи в България!

Ето по този начин се строи в България - по този начин четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И прибавя: "Строителите постоянно са били нагли, само че тези към този момент обират точките. Багерът в тази ситуация е вдигнат с концепцията да се употребява като преносимо кошче за отпадък, тъй като повдигането на отпадъчна тръба е прекомерно скъпо, пък носенето на боклука до другото крило на обекта е прекомерно тегав труд. Нищо, че придвижването, прекъсването и пешеходците са възпрепятствани. 
При прекосяване наоколо до багера и падащите боклуци от него пешеходците биват предизвестени посредством въодушевеното подвикване на водача на багера... в случай че е наоколо. В същият миг деца и майки (излизащи от близкото детско заведение) направляват този впечатляващ план на българската мисъл. 
А другояче "шефът " на този план се намира на към 12 метра от протичащото се, пийвайки кафе и обяснявайки (вероятно) на вложителите по какъв начин "всичко ша упраим, нема напън ". Циркът се намира в "Кършияка " тъкмо против "Тон Бонбон ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР