Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете правилния

...
Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да изберете правилния
Коментари Харесай

Как да изберем печеливш онлайн слот?

Ето няколко съвета, които ще ви оказват помощ да изберете верния онлайн слот и да подобрите възможностите си за огромни облаги.
Избирайте
слотове с висок RTP %
RTP значи % „ възвръщаемост към играча “. Това значи, че ще играете на по-малко волатилен
слот, който ще ви обезпечи постоянни облаги, и по-важното - забележителна възвръщаемост на парите ви. По-редовни огромни облаги ще идват от слотове с по-ниски RTP проценти.
Слотове, които имат чести изплащания
Нищо не е по-лошо от това да играете
слот с дълги непечеливши интервали и да губите парите си бързо. Намерете слот, който постоянно печели да вземем за пример . Имайте поради, че в множеството случаи тези „ облаги “ са по-малки от общия залог. Но това най-малко обезпечава деяние и парите ви  понижават по-бавно.
Играйте на
слотове с ниска волатилност
Кой е съвършеният
слот – подобен с висок RTP % и ниска волатилност.
Слот
бонуси, функционалности и безвъзмездни завъртания
Избрали сте вида
слот, който желаете да играете постоянно, тъй че по какъв начин можете да си осигурите и положително развлечение? Бонусите, функционалностите, безплатните завъртания и забавните знаци могат да прибавят в допълнение развлечение към играта ви.
Бонус кръгове / знаци
Бонус кръговете и
бонус знаците от време на време могат да се появят по едно и също време в някои слотове. Има даже слотове с бонус знаци, скатери и безвъзмездни завъртания по едно и също време.
Безплатни завъртания
Получаването на
бонус с безвъзмездни завъртания може да бъде най-доходоносната от всички бонус функционалности.
Някои
слотове оферират безвъзмездни завъртания при приемане на поредност от знаци за безвъзмездни завъртания. Други могат да оферират безвъзмездни завъртания от бонус или скатер знаци. Всеки слот може да бъде друг, тъй че проверете информацията за всяка игра, преди да играете, с цел да разберете по какъв начин се печелят безвъзмездни завъртания.
Най-често ще би трябвало да уцелите три признака за безвъзмездни завъртания, с цел да ги задействате.
Кръгът с безвъзмездни завъртания постоянно може да включва спомагателни специфични знаци или
бонуси, да дава повече печеливши линии или да умножава печеливши завъртания.
Джакпот
слотове
Джакпот слотовете са най-популярният вид
слотове и по-специално прогресивните джакпот слотове. Джакпотите могат да бъдат в три съществени форми
Джакпот с оптимални облаги
Този
джакпот ще бъде оптимално вероятната облага на самия слот. Това може да е x1000, x10,000 или повече. Подробностите за това ще бъдат налични в осведомителния панел на слота.
Мини, минор, мажор, мега и гранд
Тези
джакпоти се демонстрират в горната част на екрана. В множеството случаи нормално се печелят от игрален кръг. В някои случаи те ще имат начална стойност, тъй че когато бъдат извоювани, те не се връщат на нула.
Малките
джакпоти могат да бъдат печелени постоянно, а от време на време и няколко пъти в границите на една игра. По-рядко се печелят Мега и Гранд Джакпотите.
Прогресивни
джакпоти
Печалбата при прогресивните
джакпоти може да бъде в действителност голяма и да стигне до милиони долари. И те се печелятс изненадваща периодичност.
Слот шампионати
Слот шампионатите постоянно се заобикалят от играчите онлайн погрешно, мислейки, че RTP на игрите не е добър. Всъщност шансът ви да спечелите се усилва, когато участвате в шампионати,
Как работят
слот шампионатите?
Играчите в онлайн
казиното са поканени да вземат участие в шампионат, в който взе участие един слот. Те могат да бъдат планувани за несъмнено време в избран ден.
Препоръчително е да се играят шампионати с ниска до минимална деноминация.
Всеки състезател записва и събира успехите си през квалификационния интервал. Играчът, който събере най-значителния брой облаги групово през това време, ще бъде спечелилият и ще получи премия. Често ще има и утешителни награди за подгласниците.
Наградите рядко са парични и най-често са спомагателни безвъзмездни завъртания. Ако обаче спечелите шампионата и получите заплащане с 200 безвъзмездни завъртания или повече, всяка облага от тези завъртания е спомагателна облага от вашата сесия.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР