Ето няколко причини за това: Какви са жените, родени през

...
Ето няколко причини за това: Какви са жените, родени през
Коментари Харесай

Жената, родена през март е истинско съкровище!

Ето няколко аргументи за това:

Какви са дамите, родени през първите пролетни дни?

Искрени, нежни и сантиментални, мартенското момиче е сладко. И никога внезапна – личността, родена през март винаги е уравновесена и хармонична.

Жените, родени през март, имат доста неповторими характерности и са измежду най-хубавите съпруги.

Това са основно Риби (19 февруари – 20 март) и Овен (21 март – 19 април).Обикновено роденият този месец е прелъстителен, свенлив и непретенциозен. Красотата, подчертана от срам, прави момичето, родено през март доста сладко и ненапълно мистериозно.

Най-често родените през март имат крепко и тънко тяло и постоянно женствено лице, с верни черти. Тяхната мекост и угриженост са отличителните белези на воден знак. За това до тях постоянно се чувствате елементарно и комфортно. Те не обичат споровете и не са склонни да преобладават.

Родените през март девойки са доста почтени, обичат света и обичат справедливостта. Те постоянно са подготвени да споделят това, което имат.

Роденият през март е надълбоко сензитивен към изкуството, изключително към музиката и живописта. Те постоянно имат гений за изобразяване или пеене.

И последният миг, който удостоверява, че девойките, родени през март, е нещо доста особено – способността да обичаш. Те са откровени, буйни и секси, и те умеят да обичат правилно и  с цялото си сърце.

Като съберем вродения сексапил на мартенската жена с тази нечовешка толерантност към мъжкото его и прибавим малко топлота и възторг, незабавно разбираме за какво мартенската жена съумява да пленява мъжките сърца.

Тя е като самата пролет – изтъкана от неспокойствие и обич. Тя ще направи и най-нещастния мъж в щастливец.

За да заплени мъжкото сърце, на тази жена ѝ би трябвало единствено един диалог, след който мъжът се усеща доста по-спокоен и най-важното – свестен. Мартенската жена умее да разгадава душите на хората и завчас схваща какво мъчи събеседниците ѝ и какво им е на сърцето. Най-хубавото е, че тя в никакъв случай не съди другите, а им предлага топлото си състрадание. Е, по какъв начин да не я обикнеш?

Обичайте дамата, родена през март! Тя е същинско богатство!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР