Ето нещо, което е сравнително непознато за повечето хора. Има

...
Ето нещо, което е сравнително непознато за повечето хора. Има
Коментари Харесай

Кои са астрологическите цикли според възрастта ни?

Ето нещо, което е относително непознато за множеството хора. Има избрани етапи от нашия живот, където всяка планета има най-силно въздействие и въздейства на нашето държание и решения. Възрастта ни дефинира разнообразни астрологически цикли. Ще ви ги представим в тази публикация, като стъпваме на информация от сайта .
Въз основа на това животът ни може да бъде разграничен на 8 интервала, основани на астрологията.Приятно четене!
0-7 години:
Луната е владетелят през този интервал, който стартира от раждането. Поради чувствителността на луната детето е извънредно сензитивно. Това изисква родителят да бъде внимателен. Ролята на родителя е доста значима в този миг.
7-14 години:
Влиянието на Меркурий през това време кара растящото дете да изследва света. Имат мощно предпочитание да се трансформират и да попаднат в друга обстановка всеки нов ден. През този интервал човек усвоява разпоредбите за другарство с другите.
14-21 години:
Управляващата планета по време на този стадий е Венера, която символизира любовта, сексуалността и еротиката. През този интервал на юношеството са първите срещи на любовта и сексуалността. Човек стартира да изследва своите страсти и половост и също по този начин се концентрира върху външния тип.
 Най-забавното нещо, което всяка зодия прави съгласно астрологията Най-забавното нещо, което всяка зодия прави съгласно астрологията
Време е да представим една чудесна ранглиста на уеб страницата yourtango.com, в която са разказани най-забавните неща, които другите зодии върша...
21-35 години:
Марс оказва помощ на човек да се откри през този интервал. Стремежите, фантазиите, желанията одобряват формата на действителност и задачите на живота са изпълнени. Утвърждаването както на персонално, по този начин и на професионално равнище се форсира от Марс.
35-42 години:
Влиянието на Слънцето кара всички да доближат стремежи обществен статус. През това време всички човешки същества би трябвало да преминат през обилни промени в тялото. Следователно този интервал е доста стресиращ както в психическо, по този начин и във физиологично отношение.
42-56 години:
 Ето по какъв начин наподобява сродната душа на всяка ЗОДИЯ Ето по какъв начин наподобява сродната душа на всяка ЗОДИЯ
Всяка зодия има човек, който е подобаващ за тях и с който могат да прекарат целия си живот. Ето коя е сродната душа на всяка една от 12-...
Юпитер покачва равнището на нематериалност измежду всички. През това време се вземат значими и значими решения заради въздействието на Юпитер. Сексуалното увлечение понижава неимоверно; дамите минават през менопаузата и губят полово увлечение, до момента в който мъжете откриват понижаване на половата си сила.
56-70 години:
Управляващата планета от този интервал е Сатурн. Със Сатурн идва мъдростта и старчеството, загубата на сила в тялото, което включва закъснение на телесните функционалности.
70 години и повече:
Уран подтиква към търсене на нови удоволствия в живота, които човек намира, като се задълбочи в духовността и се отдаде на фамилния живот с внуците си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР