Ето неговите 8 съвета, които могат да ви направят богати,

...
Ето неговите 8 съвета, които могат да ви направят богати,
Коментари Харесай

8 съвета на Джек Ма за правене на бизнес

Ето неговите 8 съвета, които могат да ви създадат богати, несъмнено, при съществуването и на сериозна доза шанс и поддръжка.

1. Свиквайте с грешките. Истинският триумф не идва бързо. мислете, по какъв начин да се окажете на върха след 10 години и работете с умни хора.

2. Неудачниците винят другите за неуспехите си, а умните хора търсят къде са сбъркали и какво не са решили вярно. Когато си покрай такива хора, ставаш оптимист.

3. Вижте къде във вашата страна има бизнес в неприятно положение и създайте стартъп.

4. Когато нямах нито пари, нито технологии, знаех, че бъдещето е на електронната търговия. не се опасявайте от бъдещето, гответе се за него.

5. Не се вълнувайте от бъдещето-то по този начин или другояче ще пристигна. А в случай че други се вълнуват, разберете какво ги тормози и се постарайте да решите този проблем.

6. Човек не получава нищо просто и гратис. за всеки триумф се заплаща. Мислете какво може да извършите по този начин, както никой не го е правил. бъдете неповторими, когато избирате своя път.

7. Съобразявайте се единствено с клиентите и сътрудниците си. не слушайте съветници-те са специалисти по вчерашния ден, към момента не са се появили специалисти по бъдещето.

8. В страни, където електронната търговия е под 1% има голяма опция за вас. Не я пропускайте, до момента в който към момента не са се появили огромните компании..
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР