Ето най-добрите находки от нашето време в Eurosonic Noorderslag, едно

...
Ето най-добрите находки от нашето време в Eurosonic Noorderslag, едно
Коментари Харесай

Дневник на ESNS: Топ избраното от Euronews Culture за нова европейска музика

Ето най-хубавите находки от нашето време в Eurosonic Noorderslag, едно от най-големите годишни изложби на нова музика в Европа.

В Грьонинген, в снежно-студения северен завършек на Холандия, ESNS е мястото, където можете да видите най-хубавите изгряващи актьори на европейската музикална сцена, до момента в който делегати от промишлеността показват нови гении.

Наред с индустриалната конференция на ESNS и награждаването, всички тези приказки за „ делегати “ стартират да звучат малко като извънкласна подигравателна активност на Организация на обединените нации. Всъщност делегатите на ESNS са дрипава група от групи, артисти, текстописци и реализатори, идващи от всяко кътче на континента, с цел да потвърдят, че може да са идващото огромно нещо. Euronews Culture беше на място, с цел да отдели житото от плявата вместо вас.

Френската звезда Zaho de Sagazan опустоши премиите Music Moves Europe за 2024 година Glastonbury, Sziget и Hurricane печелят вкъщи на Европейските фестивални награди за 2024 година

Ден п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР