Ето на това се казва двойка за чудо и приказ!

...
Ето на това се казва двойка за чудо и приказ!
Коментари Харесай

Двойка на годината: Ралица от "Игри на волята" и гаджето ѝ показаха не плочки, а рендета!

Ето на това се споделя двойка за знамение и приказ! Ралица и половинката ѝ Венцислав са образец за хармонично семейство, което има много общи ползи.

Очевидно фитнесък и здравословното хранене, са изрично част от общото посред им, а фотото тук потвърждава точно това изказване:

Виж още: Секс и алено вино: Иво Аръков и гаджето му на първокласно странствуване в Италия

И ние сме дейни, посещаваме фитнес постоянно, само че коремните мускули на Венци са body goals.

Мацката от " Игри на волята " другояче показа неотдавна, че е към този момент сгодена и няма самообладание да стартира подготовката за сватбата. " Сгодена съм ", призна Ралица и описа по какъв начин се е случило предлагането. Венцислав, половинката на риалити звездата ѝ предложил точно на рождения си ден. " Бяхме се събрали доста огромна компания и изненадващо ми предложи, аз въобще не чаках ", споделя тя. 

Виж още: Ще влиза в " Игри на волята "? Tattstoner със свиреп тренировки, какво се случва

Венци пуснал обичана тяхна ария, извадил пръстена, паднал и на колене, както си би трябвало. " Беше доста прочувствено ", спомня си тя. Сватбата обаче към този момент не е ясно по кое време ще се състои. " Когато пристигна ", сбита е Рали и признава, че упованията са ѝ организирането на едно такова събитие да ѝ донесе доста стрес, тъй като желае всичко към събитието да е, както тя желае. 

Виж още: Най-мечтаният рожден ден! Поля от " Един за различен " се похвали със безценен подарък за персоналния си празник 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР