Ето на тези млади родни звезди казваме влюбени като от

...
Ето на тези млади родни звезди казваме влюбени като от
Коментари Харесай

Половинката на Димчоу показа перфектно тяло от топ инфлуенсърска локация в Созопол

Ето на тези млади родни звезди споделяме влюбени като от приказка. Димчо Харалампиев, по-известен като Димчоу, и половината му Веселина Стоянова несъмнено са от двойките в България, които би трябвало да бъдат давани за образец за една същинска обич. Двамата са дружно още преди Димчоу да добие такава огромна известност като рапър и продуцент.

Виж още: Диви и щастливи: Снахата на Халваджиян заведе мъжа си на сантиментална отмора в Париж

През 2018 година двамата подписват брак, а към днешна дата към този момент са родители на две дечица. Покрай българския реализатор Веси стартира да развива интензивно обществените си мрежи и сега е измежду масата инфлуенсъри у нас.

Виж още: Майка за образец ли?! Алекс Богданска възмути Instagram със стори

В края на предходната година се появи второто им дете, а русокоската към този момент е в топ форма. Неведнъж тя е споделяла, че спортува интензивно и се храни здравословно, защото е тялото ѝ е податливо към напълняване и не може да си разреши да се отпуска. 

Виж още: Виктория Капитонова се заяде с Гери Стаменова! Рускинята проплака от ментаци

В момента щастливото семейство е на морето, а щастливата мама пусна фотоси от топ инфлуенсърска плажна локация в Созопол. Романтиката не стопира дотук – Веси показа, че двамата честват годишнина и нейния рожден ден: „ Не знам по какъв начин устоява на всичко, може би навръх нея се крепи….любов ли е или …Още една година повече “.

Изображение: https://www.instagram.com/vessifamilia/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР